Suroviny: | > bezlepková> na 3 porce 250g brambor250g kořenového celeru100g brokolice120g tresky nebo okouna červeného1 lžička citrónové šťávy30g másla nebo neztuženého margarínu½ svazku petrželky |
---|---|
Postup: | Brambory a celer omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kostky. Očištěnou brokolici rozdělíme na růžičky, košťály oloupeme a nakrájíme na kostky. Omytou rybu osušíme, pokapeme citrónovou šťávou a nakrájíme na kostky. Na rozehřátém tuku podusíme brambory a zeleninu, podlijeme asi 200ml vody, přivedeme k varu a přikryté vaříme při mírné teplotě 20min. Po 15 min přidáme rybu. Z oprané petrželky otrháme lístečky, které vhodíme do polévky a vše společně rozsekáme na kaši. Po jednotlivých porcích zmrazíme. |
Vložil: | Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14 Novákovic rodinka |
Datum: | 30.9.2008 5:55:18 |
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.