Suroviny: | > na 8 porcí 500g brambor150g hovězí svíčkové1 lžička mletého kmínu50g krůtích jater (z kontrolovaného chovu)300g kedluben300g karotky400g pórku |
---|---|
Postup: | Omyté brambory vaříme 20-25min. svíčkovou vaříme v tlakovém hrnci společně s kmínem a 0,25l vody 30min. Kedlubny a karotku oloupeme a nakrájíme na malé kousky, pórek na jemné kolečka. Brambory slijeme, maso vyjmeme z vývaru a nakrájíme nadrobno. Karotku a kedlubny povaříme v tlakovém hrnci v polovině vývaru 3min, přidáme pórek a vaříme další 3min. Z masa, zeleniny a trošky vývaru uděláme kaši. Oloupané brambory poté prolisujeme a smícháme se směsí masa a zeleniny. Kaši rozdělíme na porce a zamrazíme.Před podáváním necháme přejít varem a promícháme s 1 lžičkou oleje z klíčků nebo másla. |
Vložil: | Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14 Novákovic rodinka |
Datum: | 30.9.2008 5:55:51 |
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.