Suroviny: | Krém: • 200 250 g másla • 50 g pískového cukru • 100 g čokolády na vaření • 300 400 g cukrářských piškotů • likér • Šlehačka: 1 šlehačka, ovoce (rybíz, maliny..), nastrouhaná čokoláda hoblinky, šlehačka na ozdobu • |
---|---|
Postup: | Změklé máslo vyšleháme do pěny s čokoládou, cukrem a griotkou (já jsem dala rum). Hlubokou mísu vyložíme mikrotenem a potřeme po celé ploše krémem, poté vložíme asi polovinu piškotu střídavě potíraných krémem, plníme až po okraj. Obsah naplněné nádoby necháme asi 2 hodiny ztuhnout a uležet. Poté bombu vyklopíme, odstraníme mikroten a po celé ploše naneseme bohatě tuhou šlehačku. Dokola obložíme zbylou polovinou piškotů, nakonec ozdobíme ovocem a čokoládovými hoblinkami. Šlehačka: Hustě našlehanou šlehačku promícháme s ovocem a nastrouhanou čokoládou. |
Vložil: | Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14 Novákovic rodinka |
Datum: | 1.10.2008 12:30:30 |
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.