| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Švýcarské chlebíčky

Výborná teplá pochoutka pro milé návštěvy. Je možné si vše připravit na plech do trouby a když návštěva dorazí, zapneme pečení....
Suroviny:veka krájená na plátky • 250g nahrubo strouhaného tvrdého sýra (v původním receptu je ementál, ale my používáme doma i levnější „akční“ eidamy :o)) ) • utřený stroužek česneku (může být i více, pokud snesete) • 1,5 dl bílého suchého vína • 2 – 3 polévkové lžíce smetany • sůl • petrželka (může být i sušená) • mletý kmín
Postup:Smícháme sýr s česnekem, vínem, smetanou i kořením. Solíme případně až po ochutnání směsi – některé sýry jsou dost slané. Krajíčky veky potřeme směsí a dáme na plech zapéci. Zdobíme rajčaty a čerstvou petrželkou.
Vložil:

*Simča, dcery *1988 a 1997

Errin a její rodina
Datum:8.8.2008 19:29:29
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.