| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Jablečná svačinka

Suroviny:2 vetší jablka, 2 švestky, voda (skořice a hřebíček) (cca 400g)
Postup:jablka i švestky zbavíme slupky, nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme trochu vody a dáme vařit na mírný plamen (jablka obsahují přirozený cukr a pektin, takže je třeba častěji pomýchat). Můžeme přidat kousíček celé skořice, ev. hřebíček, jen na chvilku, pro ovoňání... Po chvilce zase vytáhneme. Když jsou jablka mírně rozvařená tak vypneme plamen, počkáme až trochu zchládnou a rozmíxujeme do potřebné konzistence...

Varianta 1. Podáváme tak jak je

Varianta 2. Přídáme pouze sušenky pro zahuštění

Varianta 3. přidáme banán a sušenky ve šťávě (obojí před konzumací) a zpracujeme na potřebnou konzistenci

V tomto množství na 2-3dny. V uzavřené misce v lednici to vydrží. Pokud se přidají banány a sušenky se šťávou je nutná okamžitá konzumace...
Vložil:

Alena+3+

Prosinčátka 2007 Šťastné ženy
Datum:5.8.2008
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.