| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Všechny názory k receptům

[<<Předchozích 160] Příspěvky 161170 z 235 [Dalších 65 >>]

HMMM

(Názor k receptu Řepánková polévka)
23.3.2012 15:19:02
Vyzerá to zaujímavo a jednoducho, vyskúšam:-)
X E N A
18.3.2012 18:23:24
*z Vietnamu, sorry...
X E N A
18.3.2012 18:13:20
Pangas z LIDLu je celkově velice dobře hodnocená ryba. Bez přídavku vody a dalších leštidel.
Takže pokud pangase kupuju bůhví kde, tak se nemůžu divit, co to nakonec žeru.
BTW, pangas je z Japonska a dováží se pouze mražený. Jestli ho někdo někde koupil "chlazeného", tak to je masakr, je totiž rozmrazený a dodavatel už prakticky nevěděl co s ním..
Dobrou noc! :D :D :D
15.3.2012 7:51:27
Pangase kupuji v Liedlu a nikdy se mi nestalo, že by z ní vytékala voda. Filety obalím jemně v polohrubé mouce a dám na hodně rozpálenou pánev s minimem olivového oleje.
15.3.2012 7:51:16
Pangase kupuji v Liedlu a nikdy se mi nestalo, že by z ní vytékala voda. Filety obalím jemně v polohrubé mouce a dám na hodně rozpálenou pánev s minimem olivového oleje.
15.3.2012 7:51:11
Pangase kupuji v Liedlu a nikdy se mi nestalo, že by z ní vytékala voda. Filety obalím jemně v polohrubé mouce a dám na hodně rozpálenou pánev s minimem olivového oleje.
13.3.2012 18:04:04
Tak tahle ryba mi už nesmí přes práh - nebo na pánev případně kastrolu. :-D Je to to nejhnusnější co jsem kdy jedla, vařila. Ryby mám moc ráda, kupujeme v rybárně skoro veškeré sladkovodní i mořské ryby a dokonce i různé mořské potvory. Poprvé jsem koupila pangase mraženého. Dala na máslo a ouha. Rybka filet se začal smrskávat, zmenšovat a vody přibývalo a přibývalo. Nakonec jsem tu vytékající "šťávu" z ryby musela odlít, měla bych spíše rybí polévku. Rybí maso je vařené, pečené, dušené, grilované vždy velmi rychle, ale ta zmenšenina na pánvi byla jako kdybych tam měla polystyrén. Něco co nemělo skoro vůbec žádnou chuť. Řekla jsem si že je to asi tím že jsem koupila rybu mraženou, a po druhé jsem koupila rybu "čerstvou vakuovanou" stejný postup, stejný výsledek. Zařekla jsem se už nikdy. Ale, jednou jsme zašli s mužem a vnoučaty na oběd do rybí restaurace. Měli pangase. Objednala jsem jednu porci a ostatní si dali pstroužka. To co mi přistálo na talíři bylo skoro identické s tím co jsem vytvořila doma. Nechutný, žvýkací proužek něčeho skoro nepoživatelného. Ještě že jsem měla brambory jako přílohu :D Takže má zkušenost..... pangase už nikdy.
X E N A
6.3.2012 23:10:56
Znám to pouze z kuřecího, ale o vepřovým masíčku nepochybuji... .)))
Pavel
(IP adresa 62.209.205.5)
  • 
6.3.2012 15:18:03
...z vepřového to bude ale lepší :-)
27.2.2012 21:12:35
dělám taky.. ale ovesný vločky smažím na oliváči, zaleju vroucí vodou a pak dám všechnu zeleninu co mám.. když je měkká, tak osolím a přidám česnek a rozmixuju.. někdy dávám na konec rokvrdlané vajíčko..
Tuhle polívku jí celá rodina.. fakt dobrá! a to jinak kluci zeleninu nejedí! a u staršího je to nejoblíbenější!
[<<Předchozích 160] Příspěvky 161170 z 235 [Dalších 65 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.