brabenec+Adélka |
Díky(Názor k receptu Ovocná buchta) 27.8.2011 19:23:46
">Vyníkající">
|
brabenec+Adélka |
Díky(Názor k receptu Ovocná buchta) 27.8.2011 19:23:40
Vyníkající
|
Ananta |
Re: Pangas?(Názor k receptu Pangasius s mrkví) 8.7.2011 13:05:03
To je myslím HOAX.
|
Anna, důchodkyně + 2 vnuci | (IP adresa 89.102.204.113) |
• |
Pangas?(Názor k receptu Pangasius s mrkví) 3.7.2011 21:28:02
Nikdy. Nikdy. Nikdy. Pangase bych nikdy nekupovala, nevařila, nejedla. Chovají ho za strašných podmínek ve Vietnamu, loví v Mekongu, odkud se stéká z džungle voda s defolianty (=dioxiny), které tam narvali po tunách Američané za války s Vietnamem. Asie nemá žádné normy na potraviny, jednu dobu umývali ryby v malachitové zeleni, která je značně karcinogenní, aby netrpěly plísní v těch stísněných podmínkách.
- Co se týče množství výživ. látek (zejm. bílkovina) je na tom pangas. poměrně dobře, ale pozor, hlavní problém (a to je stejné u mořských ryb!!!!) je obsah záměrně přidané chemie (polyfosfát, citrát), která váže 20 až 30% uměle přidané vody uvnitř masa ryby, s cílem snížit cenu. Potom samozřejmě zákazník, který si takovou rybu koupí, konzumuje mnohem méně bílkoviny. Zákazník se musí kontrolovat složení na obale, pokud tam je nějaká chemie (E.), pak musí počítat s tím, že si kupuje mnohem více vody, tedy, že kromě vody označené na obale v % - což je množství ledu, který je naglazovaný na filetech, kupuje ještě dalších 20-30% vody uvnitř ryby. http://www.dietmindspirit.org/2008/01/30/why-you-shouldnt-eat-this-fish-pangas-pangasius-vietnamese-river-cobbler-white-catfish-gray-sole/ http://kudluvfotoatlashub.blog.cz/1002/pangasius-hruza |
Anna, důchodkyně + 2 vnuci | (IP adresa 89.102.204.113) |
• |
Pangas?(Názor k receptu Pangasius s mrkví) 3.7.2011 21:28:02
Nikdy. Nikdy. Nikdy. Pangase bych nikdy nekupovala, nevařila, nejedla. Chovají ho za strašných podmínek ve Vietnamu, loví v Mekongu, odkud se stéká z džungle voda s defolianty (=dioxiny), které tam narvali po tunách Američané za války s Vietnamem. Asie nemá žádné normy na potraviny, jednu dobu umývali ryby v malachitové zeleni, která je značně karcinogenní, aby netrpěly plísní v těch stísněných podmínkách.
- Co se týče množství výživ. látek (zejm. bílkovina) je na tom pangas. poměrně dobře, ale pozor, hlavní problém (a to je stejné u mořských ryb!!!!) je obsah záměrně přidané chemie (polyfosfát, citrát), která váže 20 až 30% uměle přidané vody uvnitř masa ryby, s cílem snížit cenu. Potom samozřejmě zákazník, který si takovou rybu koupí, konzumuje mnohem méně bílkoviny. Zákazník se musí kontrolovat složení na obale, pokud tam je nějaká chemie (E.), pak musí počítat s tím, že si kupuje mnohem více vody, tedy, že kromě vody označené na obale v % - což je množství ledu, který je naglazovaný na filetech, kupuje ještě dalších 20-30% vody uvnitř ryby. http://www.dietmindspirit.org/2008/01/30/why-you-shouldnt-eat-this-fish-pangas-pangasius-vietnamese-river-cobbler-white-catfish-gray-sole/ http://kudluvfotoatlashub.blog.cz/1002/pangasius-hruza |
Anna, důchodkyně + 2 vnuci | (IP adresa 89.102.204.113) |
• |
Pangas?(Názor k receptu Pangasius s mrkví) 3.7.2011 21:27:47
Nikdy. Nikdy. Nikdy. Pangase bych nikdy nekupovala, nevařila, nejedla. Chovají ho za strašných podmínek ve Vietnamu, loví v Mekongu, odkud se stéká z džungle voda s defolianty (=dioxiny), které tam narvali po tunách Američané za války s Vietnamem. Asie nemá žádné normy na potraviny, jednu dobu umývali ryby v malachitové zeleni, která je značně karcinogenní, aby netrpěly plísní v těch stísněných podmínkách.
- Co se týče množství výživ. látek (zejm. bílkovina) je na tom pangas. poměrně dobře, ale pozor, hlavní problém (a to je stejné u mořských ryb!!!!) je obsah záměrně přidané chemie (polyfosfát, citrát), která váže 20 až 30% uměle přidané vody uvnitř masa ryby, s cílem snížit cenu. Potom samozřejmě zákazník, který si takovou rybu koupí, konzumuje mnohem méně bílkoviny. Zákazník se musí kontrolovat složení na obale, pokud tam je nějaká chemie (E.), pak musí počítat s tím, že si kupuje mnohem více vody, tedy, že kromě vody označené na obale v % - což je množství ledu, který je naglazovaný na filetech, kupuje ještě dalších 20-30% vody uvnitř ryby. http://www.dietmindspirit.org/2008/01/30/why-you-shouldnt-eat-this-fish-pangas-pangasius-vietnamese-river-cobbler-white-catfish-gray-sole/ http://kudluvfotoatlashub.blog.cz/1002/pangasius-hruza |
Anna, důchodkyně + 2 vnuci | (IP adresa 89.102.204.113) |
• |
Pangas?(Názor k receptu Pangasius s mrkví) 3.7.2011 21:27:38
Nikdy. Nikdy. Nikdy. Pangase bych nikdy nekupovala, nevařila, nejedla. Chovají ho za strašných podmínek ve Vietnamu, loví v Mekongu, odkud se stéká z džungle voda s defolianty (=dioxiny), které tam narvali po tunách Američané za války s Vietnamem. Asie nemá žádné normy na potraviny, jednu dobu umývali ryby v malachitové zeleni, která je značně karcinogenní, aby netrpěly plísní v těch stísněných podmínkách.
- Co se týče množství výživ. látek (zejm. bílkovina) je na tom pangas. poměrně dobře, ale pozor, hlavní problém (a to je stejné u mořských ryb!!!!) je obsah záměrně přidané chemie (polyfosfát, citrát), která váže 20 až 30% uměle přidané vody uvnitř masa ryby, s cílem snížit cenu. Potom samozřejmě zákazník, který si takovou rybu koupí, konzumuje mnohem méně bílkoviny. Zákazník se musí kontrolovat složení na obale, pokud tam je nějaká chemie (E.), pak musí počítat s tím, že si kupuje mnohem více vody, tedy, že kromě vody označené na obale v % - což je množství ledu, který je naglazovaný na filetech, kupuje ještě dalších 20-30% vody uvnitř ryby. http://www.dietmindspirit.org/2008/01/30/why-you-shouldnt-eat-this-fish-pangas-pangasius-vietnamese-river-cobbler-white-catfish-gray-sole/ http://kudluvfotoatlashub.blog.cz/1002/pangasius-hruza |
Řízky v jogurtu(Názor k receptu Řízky v jogurtu) 30.6.2011 20:28:24
Do jogurtu přidávám dva stroužky česneku, trochu plnotučné hořčice, grilovacího koření a jsou luxusní, doporučuji">
|
Řízky v jogurtu(Názor k receptu Řízky v jogurtu) 30.6.2011 20:28:04
Do jogurtu přidávám dva stroužky česneku, trochu plnotučné hořčice, grilovacího koření a jsou luxusní, doporučuji
|
anemon | (IP adresa 213.220.243.65) |
• |
pohanka(Názor k receptu Pohankový salát s jogurtem) 29.6.2011 8:15:34
Ellí - koupíš normální pohanku v potravinách a tu zaseješ? Ptám se asi jako pako, nenapadlo by mě to a to pěstuju tak, že se balkonem nedá projít.
U nás by to určitě chutnalo. Díky A. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.