2.9.2007 16:52:39
Zkusím to najít, byl to výzkum z Anglie,Čína tedy určitě ne:-).
|
madelaine |
2.9.2007 16:52:39
Stáňo, i mě by to velmi zajímalo.
Kamarádce teď zemřela holčička na SIDS dva dny po porodu, tedy pitva neprokázala jinou příčinu. Nezdá se mi, že by důvodem byl stresový hormon. Pokud vím, příčina SIDS dosud nebyla prokázána... |
Kimmy, 2 deti | (IP adresa 218.186.10.10) |
• |
2.9.2007 16:45:45
Stano - dost jsem o SIDS cetla, ale tohle slysim poprve - mas na tu studii nejaky odkaz?
Na Cinu a jejich oficialni udaje bych teda rozhodne nespolehala.... Kimmy |
2.9.2007 16:29:02
Danielo, dobrý argument:-), jak staří lidé k Vám pane doktore chodí s nespavostí? Protože ještě naše matky aplikovaly vyřvávací metody už od porodnice (mně je 35), takže většina z nás měla zřejmě dobrý spánek jako miminka. Holt nám nic jiného nezbylo:-)).
|
Monika, 3 děti | (IP adresa 217.66.166.80) |
• |
2.9.2007 16:27:02
Já děti spát neučila, prostě se přestaly budit, i když dost pozdě. Hmm, ty dvě starší už mají pomalu za sebou pubertu a nespavostí rozhodně netrpí, spíš naopak :-)) Stejně tak jejich vrstevníci. Odborník nejsem, ale troufám si tvrdit, že problémy s nespavostí budou pramenit i (hlavnš) jinde.
|
Beéli |
2.9.2007 16:26:03
Vaši diskusi jsem celou nečetla, to na začátek.
¨ Pane doktore, dovolte mi trochu jiný pohled na problém: nebudí se právě ti lidé, které jako děti rodiče nutili spát a nevyžadovat je? ty děti, ti lidé, kteří byli v dětství zrazeni a opuštěni?? :))) Dáváte do souvislosti spánek dospělých se spánkem dětí...jakože co se v mládí naučíš..? nevím nevím.........je vaše myšlenka nějak "potvrzená"? |
Mesalinda |
2.9.2007 16:25:52
Stáňo, naprosto souhlasím.
MUDr. Karol Havlíček - jaktože není vaše jméno k nalezení na netu? ani v databázi pojišťoven? Mohu se zeptat, kde působéte? Připadá mi opravdu velmi ubohé vydávat se za doktora, doufám, že se mýlím |
PajaMM |
2.9.2007 16:23:19
Stano,
souhlasim - navic, ta miminka prece nenechavame vyrvat az ted,ne? Az ted je tu doba, kdy se o tom vice mluvi, pise, zkouma se? To do ordinace ted chodi dnesni 10tileti, ze nemuzou spat? A nebo 40tileti, na kterych jeste byly aplikovany jine metody? A nemyslim to jako rypani, opravdu se ptam... |
2.9.2007 16:21:19
Pane doktore a opravdu znáte důvody, proč ti lidé nespí? Také si myslím, že dávat do souvislosti spánek v dětství a současnou nespavost je dost problematické. Těch důvodů jsou určitě spousty, rodinná situace, deprese, stres z práce, rozvody atd atd. Ale to asi víte líp sám.
|
MUDr. Karol Havlíček | (IP adresa 220.249.114.134) |
• |
2.9.2007 16:14:12
Paní Stáňo, kdyby na této teorii nic nebylo, tak denně nepředepisuji prášky na spaní novým a novým pacientům, kteří se několik hodin převalují a nemohou usnout, případně usnou ale několikrát za noc se bezdůvodně probouzejí a ráno jsou unavenější než večer před spaním. Já se výzkumem spánkových poruch živím, takže si troufám říci, že mám větší přehled než lidé co se tím nezabývají.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.