PajaMM |
1.9.2007 21:25:15
Ano, mame jednu holcicku. Letos v breznu jsem podstoupila ukonceni tehu ve 23tt z duvodu vaznych VVV. Bohuzel. Ted jsme meli byt doma 4...ale co nadelame, zivot jde dal. Snad jednou 4 budeme. Ale nechtela jsem si stezovat a nechat se litovat, to vubec, jen jsem tim chtela rict, ze jedinacka jsme neplanovali, ale nejak se nam nedari....
A dekuju, jsme na Klarinku pysni, je to nase stesti. Ted tu kouka na Shreka a posila nas spat :-))))) Tak ji asi poslechneme nebo co :-))))))))) |
ella | (IP adresa 82.100.3.4) |
• |
1.9.2007 21:15:39
Jestli je to ta na fotce v profilu,tak je moc roztomila :-)
|
• |
1.9.2007 21:15:12
Ty mas jednu holcicku??
|
• |
1.9.2007 21:09:18
no,ted taky spime vsichni v jedne mistnosti-vcetnbe psu-jelikoz jsme cele leto na chalupe a tam se takovyhle mestsky navyky a pokojicky nepocitaj :-)) Ale co, ono si to mimino stejne taknejak rekne samo a matka vycit, coje nejlepsi pro ni i pro mrne, ja jsem clekem v pohode,jen kdyz se moc zactu do rad, tak jsme trosku prepjata a vyzaduju tabulkove rusty a pokroky, nastesti mi to trva vzdy jen par minut,nez se zase zklidnim :-))
|
PajaMM |
1.9.2007 21:01:26
Jo a kojit se beruska prestala v 10,5 mesicich. Proste otacela hlavinku, nechtela a nechtela...prikrmy ji asi prisly lepsi :-) Ale tech 6 mesicu jsem ji kojila plne, takze aspon neco :-) Ze zacatku mi byli lito, ze tak brzy kojeni skoncilo, ale pak jsem byla rada, ze jsme se krasne vyhnuli odstavovani....
|
PajaMM |
1.9.2007 20:59:21
Jj, Klarka spala celou noc nejak po sestem mesici, tusim. Ja uz si to nepamatuju :-) Proste jak jsem zacala s prikrmy v tech 6ti mesicih, tak chvili potom uz spavala celou noc. Ovsem ne mou sikovnosti, proste to tak bylo. Kdyby ne, kojila bych ji i v noci:-)
Do tech 6ti mesicu jsme ale mivali 1-2 nocni kojeni. Nekde to mam jeste presne zapsane, uz si to tak nepamatuju, precejen uz je to dlouho :-))) |
PajaMM |
1.9.2007 20:57:51
No, ja to nevzala osobne, jen jsem popsala, ze to jde i "normalne" :-)
A Klarka s nami spala v loznici jeste pred par tydny - a to uz ji je 5. Ale bylo to z nutnosti, bydleli jsme v pronajmu a jinak to neslo, malo mista :-) Takze svuj pokojicek uz dlouho chtela a ted ho konecne i ma. A my si uzivame luxus manzelskych posteli :-))) Jinak jsme spali vsichni tri na zemi na matracich - ja uprostred :-))) A zalehnuti jsem se nejak nikdy nebala...ani nevim proc, prislo mi to takhle normalni. Asi bychom se fakt nepohadaly :-) Znam rodinu, kde syn spal s maminkou jeste v 11ti letech....tam uz je neco spatne, to je fakt. Ale jinak si myslim, ze kazde dite se osamostatni samo a v pohode... |
• |
1.9.2007 20:54:28
dobre, pres den jsem u koujeni i hackovala, koukala na tv a do ted obcas telefonuju :-)))) Ale v noci se u nas spi!a nastesti to pochopil velmi brzy i syn,ale asi ne zrovna moji sikovnosti, spis je takovej typ :-)
|
• |
1.9.2007 20:53:03
:-)) no, tak to jste to meli v principu stejn ejakmy :-)) Malyho jsme krmila a krmim v leze na boku-v noci,nebo kdyz ma jit spat, se mi to zda pohodlnejsi i pro me, jen orzdil v otm,ze spal od narozeni ve sve posteli a duvod take nebylo pohodli miminka,le moje,protoze ja se zase hrozne bala ze ho zalehnu,tak jsem radsi vstavala. Hele, myslim,ze my bysme se asi nepohadaly :-)))))) nejak mi prijde, ze jsi mi asi spatne rozumela, nebo si vztahla narazku na sebe,ja fakt nemela v umyslu prudit mamy, co maj decka v posteli,rptoze jim to vyhovuje,ale spis rodice, kteri to trosku prezenou a maj deti v posteli do peti a kojej take takovou dobu a opravdu takove znam..jsout omily lidi, jen uz pet let nemeliprakticky chvilku sami pro sebe a tomi prijde skoda a hlavne naprosto zbytecny..navic s emi nejak prici predstava polnahyho tatinka v obeti s petiletou holcickou, vim,ze je to rodicovska laska,ale myslim,ze by se deti mely ucit, ze maj taky svoje soukromi,ktery si maj chranit, uz z duvodu prevence pripadneho obtezovani na taborech a podobne...
|
PajaMM |
1.9.2007 20:44:47
Ale pres den jsme si teda u kojeni povidali, protoze kdyz byla beruska novorozenatko, nemela tolik sily sat a usinala mi u toho, takze to nekdy bylo na dlouho...Ale to je jen poznamka na okraj :-))))
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.