| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Vyspalé miminko = spokojené miminko i maminka

[<<Předchozích 350] Příspěvky 351360 z 763 [Dalších 403 >>]
PajaMM
1.9.2007 20:40:17
No, Ello, samozrejme jsme ty cinnosti neprovadeli najednou :-))) Klarka usnula po kojeni a spala klidne, takze po uspani jsme si sli popovidat a ostatni, ze :-) Nejen loznice slouzi k sexu :-)))
A my ji meli v posteli proto, ze jsem byla desne lina vstat, jit k postylce, vyndat berusku, nakojit a vratit zpet a jit si lehnout. Takhle jsem si jen lehla na bok, vyhrnula triko a hotovo, obe jsme pak usnuly, kdy jsme potrebovaly. Proste pohoda.
Navic nejsem z tech, ktere maji mimco v jine mistnosti, nez samy spi....to ja proste nemuzu, nemela bych klid. Takhel byla beruska s nami v posteli a pak mela svou postel tesne vedle me...spavala jsem uprostred - teda postel, meli jsme jen matrace na zemi, az ted si uzivame luxusu posteli :-))))
ella
(IP adresa 82.100.3.4)
  • 
1.9.2007 20:28:41
Promin, nevim,co jste zrovna Vy delali se svym deckem...ale ja jsem popsala situaci, kdy spi decko v posteli s rodici do batoleciho veku a za noc si kdykoli cucne z pripraveneho prsu...samozrejme, ze pokud vam takova situace pripada vhodna a dokazete si v te posteli s tim ditetem i zasoulozit a pokecat, tak jste zvladli nekolik odlisnych cinnosti v jendom :-)) Kazdy ma svou predstavu o urcitych cinnostech..ja si rada popovidam s manzelem, aniz bych u toho kojila,nebo uspavala dite,naproti tomu se moc rada mazlim s mrnouskem a to si zase uzivam bez toho, abych se venovala manzelovi, at uz jakkoli..a kdyz se chci venovat manzelskym povinnostem, tak jsem rada, kdyz je dite ve sve posteli,mimo nasi loznici....Ale fakt nic proti Vasim praktikam, myslim,ze tady na rodine se snad ani nevyskytuje *spatnej* rodic...je fajn,ze je tolik lidi, pro ktery je jejich ditko tak dulezity, ze venuje cas diskusim o jeho vychove, peci o nej a podobne- to myslim naprosto vazne a jelikoz mam z toho dobrej pocit celkove, nechci se za kazdou cenu prit o spravnosti ruznych postupu, kazdemu vyhovuje neco jineho a tak je to i dobre :-)
elle
(IP adresa 82.100.3.4)
  • 
1.9.2007 20:17:01
Ja osobne znam tri matky, kterym dite sspi celou noc a maj ho budit, ze potrebuje jist....myslim,ze kazde dite je jine a kdyz chce spat, tak asi nechce jist, ne? ale mozna se pletu :-))
achjo
1.9.2007 20:11:07
no věřte nebo ne,ale mu to nevadí :) .A taky nikdy neřekl,abych je dala jinam.Vyhovuje nám to,vstává brzo do práce,tak se může trochu vyspat a nás při vstávání neruší,ale hlavně si nebyl jist,aby na některé z dětí nelehal.Ale až se přestěhujem,určitě budeme chtít velkou postel,kde bude mít místa každý dostatek.Manželskou krizi nemáme,spíše naopak,mám báječného chlapa s velkým porozuměním,který není ani trochu sobecký a děti oba řadíme na první místo.Co se týče manž. "povinností" na ně je taky čas a matkou na plný úvazek můžu zůstat,to se nebije.Nevím co Vám na tom tak vadí,ale mě opravdu je potěšením být s dětma v posteli.To je ta nejkrásnější doba být s dětmi,potulit,pomazlit,popusovat a cítit je neustále.
Ráchel, 3 děti
(IP adresa 195.22.60.229)
  • 
1.9.2007 19:47:34
Sylvo, souhlasím, pamatuji si to také a ten pocit ze mě nelze vygumovat.
zuzini
1.9.2007 19:43:17
Tak celu dobu jsem nechtěla být zlá, ale teď jsem si o Tobě udělala obrázek. 3 krát za den přebalit a když je jenom počůraný tak vůbec....není co dodat. Teď už jsem to pochopila, Tvé dítě ti je na obtíž, jinak si to nedovedu vysvětlit.
PajaMM
1.9.2007 19:38:22
Vis, Ello, to je ale zase jen tva predstava. Nase beruska s nami v posteli spavala, kojila jsem ji i v noci (ale ne moc dlouho, brzy se sama odstavila), vzdycky jsme byli pripraveni, ze jsme tu pro ni a nikdy jsme si neprestali povidat ani nic jineho, co k manzelstvi nebo partnerstvi patri....
ella
(IP adresa 82.100.3.4)
  • 
1.9.2007 19:36:36
:-)))))))))) matenejakou divnou kocku :-))))))nase kocka vstavala od kotat na takove minutky jen prvnich par dni, pak se courala i hodinu-dve a maly pisteli :)) no jo, kocka asi necte ty chytry rady, o materske bez prace s dlouhym spankem :-)) sobecka kocice, asi ji hodim tygrovi :))
1.9.2007 19:36:22
Margaret já nikoho neobviňuji. To snad je každého věc. Ale konkrétní případ máme přímo v rodině. Sestra mé babičky podlehla propagandě, která ovšem říkala opravdu nechat uřvat, neříkala hladit a kontrolovat. Udusila se jí zvratky tříměsíční holčička a ona skončila v blázinci (bylo to v roce 1952). V rodině to byl dokonalý příklad pro to, vychovávat s láskou a chovat, nosit a čekat až děti z toho řvaní odrostou. Zatím se to povedlo u všech.
Také jsem nepsala, že nepoznám když broučkovi něco je, jen jsem se ptala, jak na to podle téhle metody reagovat.
Nepodsouvej mi prosím něco co jsem nepsala. Prostě jen touto metodou neučím dítě spát. Asi mám štěstí, že to u nás přišlo samo a pokud máme problém se spaním nevadí mi chovat a třeba i několikrát za noc kojit.
Stává se to naštěstí málokdy.
ella
(IP adresa 82.100.3.4)
  • 
1.9.2007 19:25:00
Jezkovi ovci,ty nazyvas tyranem matku,co nedela decku otroka? Idealni mi pripada,kdyz je vyspale a najedene miminko a pritom ma vesele a odpocate rodice, toho nedoci clovek ale tim,ze bude bdit decku u postele a potit se s nim pod stejnou perinou,zatim co otec se bude po vecerech nudit u tv-v lepsim pripade. At zije stastna rodinka v jedne posteli s matkou s prsama az u kolen vecne pripravenyma k davkovani...

[<<Předchozích 350] Příspěvky 351360 z 763 [Dalších 403 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.