| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Vyspalé miminko = spokojené miminko i maminka

[<<Předchozích 370] Příspěvky 371380 z 763 [Dalších 383 >>]
MarkétaP + 4 dcerky
1.9.2007 18:16:42
Zuzini, v noci jsem nepřebalovala od šestinedělí, ani z látkovek, ani jednomu dítěti to nevadilo.
petra
(IP adresa 213.195.200.115)
  • 
1.9.2007 18:15:30
s timto presne souhlasim. proste je nam takhle fajn. muzu dodat, ze prcka mame proto, ze jsme ho chteli i s tim vsim kolem a kolem jsme pocitali, a vubec toho nelitujem, i kdyz toho spani by mohlo byt vice....ale zadne drsne metody neresim. proste jsme to tak chteli...
petra
  • 
1.9.2007 17:58:49
trikrat za den? To by me teda nebavilo tahat se s tou tezkou pocuranou plenkou....prebaluju pred kazdym krmenim (mimochodem co doporucuje AAP, kolikrat denne krmit, v jakych intervalech? mz totiz jime porad kazde 2-3 hdoiny....v noci teda kazde 4...), aty plenky jsou casto dost tezke.....takovej ranecek.
Mimochodem, kdyz to dostanes, taky si jen trikrat menis vlozku?
Baba Jaga
1.9.2007 17:55:52
kamaradka se z toho zhroutila, rekli ji, ze kdo kojit chce, ten kojit muze a ze to, ze ma jeji dite dudlik je chyba a jeji lenost {pani zrejme nikdy nemela mimino, co nekolik hodin rve a krome dudliku ho nic neutisi} a vyjmenovala ji, jake ma kojeni benefity pro dite. To mi proste prijde jako sektarstvi, kdyz to nedelate podle nas, tak skodite svemu diteti a je to vase chyba.
Baba Jaga
1.9.2007 17:42:43
Ne, nepotrebuje to. A nejsou mu ctyri mesice, ale osm a sam se umi napit asi od pul roka.
Baba Jaga
1.9.2007 17:41:19
ve ctyrech mesicich jsem ho prebalovala tak 3x denne, kdyz se jen pocural, tak nikdy, a nikdy podrazdeny nebyl ani mrzuty. A sirup neschvaluji ani pozdeji, davam mu vodu. A podle me je laktacni liga puvodce nervu, ktere maji ty zeny, kterym kojeni nejde. Protoze tam ziskaji pocit, ze pokud nebudou kojit, tak dite bude prolezle nemocemi a alergiemi a ze proste musi za kazdou cenu, protoze kdo chce, tomu to jde.
petra
  • 
1.9.2007 17:23:02
mzslim si take ze laktacni liga je dobra organizace. Na druhou stranu, kdyz mlicko netece nebo prcek nesaje neni zbyti. Ale nazyvat laktacni ligu sektou mi prijde dost drsne. Vsechno ma i druhou stranu.
Take zalezi na koho narazila. My kojime a kojime i v noci a ne ze bych to brala s usmevem, ale ma hlad a zizen co nadelam....ja mam take ziyen v noci, jdu se napit. Ale porad mi tu chybi, jak 4 mesicni dite dokaze pit sirup, mimochcodem doporucuje se do 6 mesicu jenom kojit....a co prebaleni.Mala byt celou noc v jedne plence, namazana tim nejlepsim kremem, rano ma zadek cervenej jak rak....tak asi mate v USA lepsi plenkz....
1.9.2007 16:30:52
Zuziny, musím se přiznat, že moje dcera taky spala v noci 10-12 hodin (spíš 12) a já jsem jí nebudila a ani nepřebalovala. Tedy s vyjímkou, kdy se pokakala, ale to se pak probudila sama. Používali jsme Pampersky a s opruzeninami jsme prolémy neměli.
zuzini
1.9.2007 16:21:38
Ty nám chceš vážně namluvit, že tvoje 4 měsíční dítě si umí samo v noci napít? A také jsem si všimla, že jsi psala, že tvé dítě spí přes 13 hodin. To ho ani nepřebalíš?
Baba Jaga
1.9.2007 16:04:03
Tohle by me taky zajimalo, protoze vetsina manzelskych krizi prichazi pote, co se narodi deti - tatinkove holt spoustu veci chapou jinak nez zeny, a spousta zen po narozeni deti prestava byt manzelkou a jsou jen matkami na plny uvazek.
[<<Předchozích 370] Příspěvky 371380 z 763 [Dalších 383 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.