| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jedináček

[<<Předchozích 300] Příspěvky 301310 z 870 [Dalších 560 >>]
Milada.
27.10.2007 22:56:38
Zuzini

Hořovice ?? To jako za Berounem? TO ma byt ta lokalita za Prahou?? :-DDDD
27.10.2007 22:53:43
Teda Fisperando, já už nevim.... Já mám někdy dojem, že seš moje dvojče, které potají na internet napíše to, co se mi honí hlavou :-)) Situaci, kterou popisuješ já mám v bledě modrém. I se všemi detaily. Fakt. Jen s tím rozdílem, že my jsme mimi "odložili na neurčito".
A už u tvého minulého článku o tom, zda si kvůli financím atd. pořídit další dítě jsem si řikala, že to snad neni možný, že já snad žiju ještě někde druhej život. Akorát je úplně stejnej jako ten, kterej žiju tady :-))))))
Tak ahoj a ať si to těžce rozhodnuté "čerpání výhod" obě užijeme !
zuzini
27.10.2007 22:51:49
Zuzano, on jde postavit pěkný jednopodlažní jednogenerační domek docela levně, ale musíš se starat a hledat a taky samozřejmě mít známé a kamarády, kteří tak nějak v těchto oborech podnikají. Samozřejmě, že když si necháš celý domek postavit jednou firmou, tak tě to může vyjít hodně draze.
zuzini
27.10.2007 22:47:17
Jsou to Hořovice, ale když jsem koukala na mapu, tak se mi zdálo, že ta cesta vlakem bude trvat déle.
zuzini
27.10.2007 22:40:49
Ale já celou dobu píšu o bytě za Prahou ne v Praze :-)
zuzini
27.10.2007 22:39:38
Jestli ji zastihnu na skypu tak se poptám na lokalitu, ale byt za milion opravdu koupila, jak je to se školkou a jinými nevím.
27.10.2007 22:08:51
Milá Zuzini, chci ti jen říct, že byt v okolí Prahy za 1 milion korun NEEXISTUJE !!!!!!! A jsem o tom na 100 % přesvědčená. Musíš mít mylné informace. Zdravím, Zuzana
27.10.2007 22:06:16
Jednou jsem vyslechla pro mne moc zajímavou přednášku o francouzských rodinách. Přednášející uváděla, že tam je "normální" mít 0-6 dětí. A u nás? Jak jste si už asi v životě všimli to je 2. Pokud se od této normy odchýlíme i jen o jedno dítě, jsme v situaci jakou popisuje autorka článku. Jí se všichni ptají po druhém, mě se třemi (mám je všechny dost malé) si lidi prohlíží jako exota, i pozitivní reakce mi už jdou někdy na nervy. Jak já bych si přála, aby bylo nornální mít 3 děti, stejně jako autorka mít jen jedno. Kdo nám tady tuhle normu nastavuje. Bývalý režim? Média? Politici? Finance????Já těm Francouzům závidím.
27.10.2007 22:00:57
Naprosto souhlasím, mám kamarádku z VŠ ze 6ti dětí. Všichni její sourozenci vystudovali VŠ, sportovali, chodili do lidušky, cestovali po světě (pravda, často stopem).
Mimochodem mně moji rodiče sice po ekonomické stránce mohli dopřát ledacos (jsem ze dvou dětí), ale neudělali to, protože pro ně byl všechno problém (zejména kroužky, které mě zajímaly, byly dle jejich názoru daleko - podotýkám, že jsme bydleli v Praze - cca 1/2 hod do centra pomocí MHD...).
Takže učit se na hrát hudební nástroj a dělat sport, který mě baví, jsem začala po 18. roce... (v pubertě by mě bývali sice už pustili jezdit na kroužky samotnou, ale to už jsem byla totálně zakomplexovaná a přešlo mě to až v dospělosti). To píšu pro srovnání, že počet dětí není zdaleka jediný faktor, který má vliv na to, aby děti mohly rozvíjet své zájmy.
27.10.2007 21:55:47
Já teda nevim holka, kde žiješ ty a tvá kamarádka, ale tady za 7000 kč měsíčně máš 2+kk na 25 let. A to jsou opravdu levné byty. Žijem v menším městě cca 30km od Prahy.
Není třeba možné, že tvá kamarádka složila na byt nějakou akontaci ? Protože se mi zdá nemožné splácet 7000kč za domek.
[<<Předchozích 300] Příspěvky 301310 z 870 [Dalších 560 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.