12.1.2009 10:30:24
Mě se dotklo vyjádření, že někdo neakceptuje přirozenou vůni díťátka, kteroužto přeráží drhnutím, což není opis situace péče o novorozence a vzhledem k tomu, že mohu srovnávat na ploše 20 let, tak nikdy nebyl.
Navzdory tomu, že přijímám fakt, že v rodném hnízdě si smrdíme v duchu společenství a že bez čichových vjemů pozitivních či negativních by asi ani těch dětí nebylo, odmítám rozdělení matek, na ty co co děcka savujou, ačkoliv je každému lvu jasné, že se to nedělá a na ty, co jsou ty fakt spjaté s dítětem, páč si pěstujou ten mázek a vše co k tomu patří. Myslím, že žádná z nás by se nevytahovala tím, že její sameček ji pozná po vůni na 10 metrů, což je ve stejné kategorii. |
Lassie66 |
12.1.2009 10:30:23
Crowko, byla to chyba neinformované prvomatky, která následovala rady zdravotníků. Syn byl pouze otřen, vykoupán až později v čisté vodě.
|
Rozina Rosava |
12.1.2009 10:16:31
Dneska si přece můžeš vzít do porodnice s sebou své "mycí prostředky"...Nikdo není povinen mýt své dítě v Johnson&Johnson...
Když si viděla, že sestra chystá koupání, proč jsi něco neřekla? |
*Niki* |
12.1.2009 10:12:32
Lassie, přesně. Když jsem šla povinně po prvním porodu mýt dítě a přes samou Johnson saponátovou pěnu nebylo vidět vaničku a následně v ní dítě, fakt mě otřáslo. Mě teda nevadí hygiena, jsem civilizovaný člověk a vodu vidím každý den, ale vymáchat zranitelného novorozence v saponátu
Špatně se mi s ním pak manipulovalo a mazlilo, nějak mi přišel "cizí", sterilní... jestli mi někdo rozumí. |
Rozina Rosava |
12.1.2009 10:12:29
Johnson&Johnson je reklaní /komerční/ záležitost.
Co napadne průměrnou matku? /doufám, že nikoho neurazím/ Když se s tím myje v porodnici, tak je to asi dobré, né? Hurá...hromadně se nakupuje Johnson&Johnson... A pak se sejdeme na alergu |
12.1.2009 10:09:37
Libíku, kdo se do koho naváží? Lucka nám tu vykládá jak nápad nemýt dítě po porodu je fuj, já jí napíšu že ono to nemytí může mít také nějaké výhody a logické důvody.
Ó přírodo příroděnko, pan syn se bez vlhčených ubrousků obešel vcelku snadno, neb se díky jejich několikadennímu používání v porodnici propracoval ke krvavému zadku. Možná tě to překvapí, ale přestože byl dále omýván pouze čistou vodou nijak nezapáchal a dokonce jsem mu tím nepřivodila ani žádnou zdravotní obtíž. |
zuzini |
12.1.2009 10:08:18
Ne, v Rakousku a v jiných zemích vybrané PA zavoláš a ona přijede, což je značný rozdíl.
|
12.1.2009 10:03:39
Libiku,vlhčený ubrousek jsem u nás doma viděla naposled před 4mi lety,takže 2.5 dítěte přežilo bez nich...stejně tak bez denního koupání a poporodního drhnutí...
|
Lassie66 |
12.1.2009 10:03:36
Libik, nezlob se, ale ono je umýt a umýt. Zírala jsem, když mi sestra na mé prvorozené ukazovala, jak miminko koupat a pro samou pěnu jí ve vaničce nebylo vidět. Přikláním se k otření, později umytí vodou.
|
zuzini |
12.1.2009 10:01:43
Ó přírodo příroděnko, vlhčené ubrousky by mě ani nenapadlo použít
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.