amálkaZ |
12.1.2009 13:14:00
Petro B.-to už tady bylo....proč si myslíš,že s čím jsi spokojená ty vyhovuje někomu jinému?Proč???,
|
Ondra, 3 děti | (IP adresa 82.208.30.230) |
• |
12.1.2009 13:03:19
Což můžeš i u nás, když o to stojíš...
|
zdravotnice porodnicodomorodka |
12.1.2009 12:59:06
na takové zastrašování, které tady předvádíš, je autor i jeho žena zajisté zvyklý a taky proto si vybrali tak, jak si vybrali...
|
Denyna |
12.1.2009 12:50:33
Anadar, nechápu, na co poukazujes, přece, když se žena natrhne, tak se to sešije, stejně jako po nástřihu, ne? No a v českých porodnicích jsou taky vstřebávací stehy rozšířené, tak tenhle problém může nastat klidně i při porodu v tuzemské porodnici, nebo ne?
|
12.1.2009 12:38:12
Doufám,že:
1.Tvoje žena nebyla příliš natržená,aby se Váš další intimní život odvíjel příznivě. 2.Ty úžasné vstřebávací stehy se jí nevstřebaly příliš brzy(jako mně před osmnácti lety v Motole),takže nebude mít pocit,že jí vypadně obsah břišní dutiny na chodník celé šestinedělí. 3.Vaše dítě nemělo obráceno poohu,jako se stalo jedné mé známé v Holandsku v porodním domě-všechno bylo velmy friendly,jenom ten nástřih kvůli manuálnímu přetočení dítěte(v hnusné české porodnici by to řešil císař),jí chuděře úplně zmrzačil pánevní dno.Ale dostala finanční příspěvek za přirozený porod,to jistě. Přirozené porody jsou úžasné,všechna ta magie kolem je blahodárná,jenom kdyby nám někdo předem uměl říci,které to budou. |
*Niki* |
12.1.2009 12:22:57
No, tak to jsi mě dostala. Raději svou už asi 10 dní nemytou dceru jdu zkontrolovat, zda ve spánku nezhnila ve vlastní špíně...
Ale vím, že to nemyslíš zle. Já taky ne, když někdo máchá, až máchá. Já bych Johnson a spol. nepoužila ani na sebe, ne tak na dítě, ale třeba mého bratra můj otec máchal v Jaru (jakože fakt v Jaru, bo to super pěnilo a on si při koupání dělal bublifuk) a přežil v pohodě |
12.1.2009 12:13:25
Je mi Líto, Mono, nepředvedla jsi racionalitu, ale předložila jsi hypotézu, takových je a hlavně mění se v nějakých periodách. Samozřejmě, že si myslíte, že víte, proč nemýt dítě. Jako my si myslíme, že víme, proč dítě umýt.
|
Lucka 345 |
12.1.2009 12:12:46
Nojo, to je pěkná sr..ora, to uznávám. To jsme taky v porodnici měli, ale doktoři nás upozornili, abychom si radši donesli vlastní mytí a taky vlastní olejíček.
|
12.1.2009 12:12:36
Copak ruce. Já si jednou z nedostatku jiných možností umyla hlavu úžasným jemným špaponem od pana Johnsona a drbala jsem se pak jak zablešený čokl
Nějak pořád nechápu (ale uznávám, že mohu mít z dlouhodobého nedostatku kofeinu problém s chápáním), proč by lidé, kteří z nějakých důvodů (většinou jde o kombinaci rozumových a pocitových argumentů) neráchají novorozence každý večer v napěněné koupeli, měli hned být sekta. Jdu si dát aspoň studenou Colu po douškách, třeba se mi podaří Libikovým argumentům porozumět. |
adelaide k. |
12.1.2009 12:07:35
No, mě moje nekoupané miminka rozhodně nesmrděly :-D
Mmch rozhodně to povžuju za lepší pro mimi, než vyráchání v té "jarové vodě" kterou provozujou ve většině porodnic. Mě jenom vypuštění takové koupele, vysušilo ruku na tři dny dopředu. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.