kili | (IP adresa 90.183.74.174) |
• |
1.2.2009 23:21:24
Vtahovat sem rodiče mých pacientů je nepřípadné.
Pro Vaši informaci - já neotevírám dveře nemocnice a když mám dovolenou, mohu si dělat co chci |
Raďulka |
1.2.2009 23:19:05
Anni jasně, u nás ve městě dělají na úřadě občas čistku pracovníků podle toho kdo na svém PC tráví víc času na netu a hraním karet než prací Tomu fandím, protože jít na úřad a vidět, žes úředníka vyrušila od hraní karet a dá ti to sežrat, to je teda maras
|
Vaal |
1.2.2009 23:18:40
Zuzini, jak už jsem psala, aby někdo po lékařích vyžadoval studium na noční směně, mi přijde ne naivní, ale brutální.
|
zdravotnice porodnicodomorodka |
1.2.2009 23:18:27
Evál, tak se jen tak z plezíru podívej, kolik času tráví nick kili na diskuzích na rodině, na Neviditelném psu, na ZDN. Stále věřím, že má neustále dovolenou...
|
Anni&Annika |
1.2.2009 23:17:36
Radulko...ale ja myslim, ze proc se maji hajit jen lidi v nemocnicich, ze pri sluzbe chatuji nebo nechatuji.....copak chatuji v praci jen doktori???? Ja teda ve zdravotnictvi nepracovala, a u nas se chatovalo taky, pokud byl cas.....takze by me zajimalo, kolik z tech, kterym to lezi v zaludku to dela taky...a navic...ze vas porad bavi to tady rozebirat.....jestli nekdo nekoho udal, udelal tim neco spatneho a vrati se mu to jako bumerang....kazda spatnost se totiz vraci...driv nebo pozdeji
|
Raďulka |
1.2.2009 23:16:58
Já vím, já to psala obecně. Protože třeba já se na net v práci nedostanu na denní, je stále co dělat. Chvilku volného času raději využiju k tomu, že se najím nebo zajdu na WC
|
Raďulka |
1.2.2009 23:16:00
Evál, tak u nás doktoři v noci spí, co taky jiného, když mají službu po klasické denní směně a po službě jdou opět na denní. Takže jsou rádi, když je neotravujeme s blbostmi ve tři ráno
|
kili | (IP adresa 90.183.74.174) |
• |
1.2.2009 23:15:55
no a co já s tím ? Mne celkem nezajímá, co Vy budete nebo nebudete.
|
zdravotnice porodnicodomorodka |
1.2.2009 23:14:29
Raďulko, ale na psu jsem s kilim fakt nediskutovala ve 4 ráno, to spím.
|
Vaal |
1.2.2009 23:13:56
Pokud má zdravotník noční, tak to dost dobře nejde....studovat...Ve tři ráno to určitě dost dobře do hlavy neleze
Mám pár známých lékařů a ti na noční směně na počítači hrají karty, nebo lehčí počítačové hry...když se nic neděje...co taky dělat, že jo. Ve dne je to něco jiného, zvláště v dnešní době, kdy je takový nedostatek pracovních sil v nemocnicích a příliš mnoho práce...(teda většinou se tak omlouvají všechny kiksy ve zdravotnictví). Pokud bych nějakého lékaře viděla v pracovní době ve dne příliš často na internetu, taky by mi to bylo podezřelé. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.