*Niki* |
5.2.2009 8:28:47
Anni, je fajn, že ti porod vyšel dle tvých představ. Jen konečně pochop, že tak, jak jsi tady rodila ty, je menšinová záležitost. Stačí umět číst, co píší ostatní.
|
cizinka1 |
4.2.2009 23:44:10
Libiku, peknou zabavu preji, ale ja nic zabavneho na techto tvrzenich nevidim
Mas nejake esso proti tvrzenim, ktere najdes temer kazde prirucce a kterou ti zdeli kazda vzdelanejsi PA? A co jsi myslela, ze "prirozeny porod" je? Duchovni hnuti? |
4.2.2009 23:37:22
Ty jsi vysvětlila Jítě, že vaginální vyšetření ji vytrhává z transu a zároveň jsi řekla, že zvracení je normální při otevírání u porodu. Nebo jsi to neřekla?
Pak jsi řekla, že přirozený porod je metoda moderního porodnictví. Řekla jsi spoustu zábavných věcí. |
cizinka1 |
4.2.2009 23:31:52
Libiku, vis ty sama co jsi chtela rict?
A jsi jista, ze umis cist? |
4.2.2009 23:28:29
Cizinko,
ty když zvracíš (byť by to mělo být u přirozeného porodu), tak nepřekročíš práh iracionality? Podívejme. A já si myslela, že zvracející žena ho překročí vždy, už aby si nepoblila ofinu. Někdy si myslím, že jsi placená za to, abys svými neúnavnými absurdními hláškami směrem k porodům, které jsi nezažila, podporovala metodu aktivně vedeného porodu. Jinak jsem zklamaná, že tu hoříš takříkajíc metodicky. Je známo, že sebemodernější metody se jednou překonají ještě modernějšími. Jestliže máš přirozený porod v jen rovině "moderní metody porodnictví", je to čajík |
Mickey16 |
4.2.2009 23:22:15
Zaprvý- neokrádáme německý stát na daních, což bylo nedávno prověřeno po upozornění neznámého anonyma- vše v nejlepším pořádku. Tolik pro informaci.
Zadruhý- reagovala jsem na příspěvek který si psala někdy kolem poledne, a který působil že jej nepsal človék jasné mysli (jak se ostatně vyjádřilo i dalších cca 10 lidí) Zatřetí- nepochybuju že si na sklenku vína vyděláš, respektive že ti manžel vydělá na celej demižon- a pokud takhle okázale dáváš najevo na co všechno si vyděláte, není divu že ti celej personál lezl do pozadí, kor když si tam byla s německy mluvícím manželem- nedivila bych se kdyby před váma servilně rolovali červenej koberec, aby se předvedli, že... ale uvědom si že tohle zacházení není standartní, a k někomu kdo si nemůže dovolit dláždit cestu na porodní sál zlatejma kreditkama by se tak nechovali- takže tvoje dojmy jsou značně subjektivní. |
cizinka1 |
4.2.2009 23:17:53
Jito, No, ale jak ti jinak muzu odpovedet, nez ze to zalezi na metode?
Jsem probrala ze vsech stran: i jak ziskat duveru k tomu, ze zasahy budou opravdu opodstatnene. Odpovedela jsem, ze ano, byvaji zasahy take opodstatnene. Ja obavam se, ze jenom nechces prijmout odpovedi, a nevis co s nimi, nez nechapes. Zkus zformulovat jasneji. A prosim, oslovuj, komu odpovidas, takhle jak reagujes, je desny neprehledny a pracny. |
Jíťa | (IP adresa 217.197.155.190) |
• |
4.2.2009 23:10:38
Já se nečertím, jen jsem rezignovala. Nemá to cenu.
Už mě nebaví číst pořád dokola ty stejné věci, které nedávají odpověď na mou původní otázku. |
Jíťa | (IP adresa 217.197.155.190) |
• |
4.2.2009 23:06:40
Takže pokud se ke mě náhodou i přes veškerou snahu nějaká informace o podmínkách indikaci nějakého zákroku nedostane, tak mám potom právo plivat špínu na personál nemocnice?
|
cizinka1 |
4.2.2009 23:04:37
No, Jito, ja alespon uprimne se snazim te pochopit.
Z tvych prispevku naopak vidim, ze certis se, beres vsechno silene osobne, a docela nepozorne ctes. Tak zkus to jeste jednou. Co ti neni jasny, a jeste jsem ti neodpovedela? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.