10.2.2009 0:06:18
Stáňo, jenže to by bylo jako udělat Lucifera... no dobře, tak Mefista, papežem
|
Jitka | (IP adresa 85.70.33.220) |
• |
9.2.2009 23:19:19
pane Arnošte,
nahlédla jsem do vašeho článku -když schvalujete třískání dětí pište alespon po b "i" a ne "y" dnes vím, proč mne z důvodu své víry matka třískala. Víra dávám lidem pocit absolustní správnosti, zásadovosti, jednoduché řešení komplikovaných situací, pocit jistoty. Důkazem správnosti pro většinu z nás lidí je autorita - řekl to nějaký vážený člověk tak je to pravda. Jak snadné je držet se tradice (rodiče nás taky byli..., i v bibli je to doporučováno -jak vy citujete,) Bible přece dává jednoznačnou odpověd. Pro dítě vedené autoritářsky je pak velmi těžké zpochybnit tradici, jeho rodiče, zpochybnit vše okolo sebe i sama sebe. ztratí pocit jistoty a bezpečí. Někteří z nás se bohužel nejsou již v dospělosti podívat na svět od jinud, vidět že věci jdou dělat i jinak .(někdo zpochybnuje to že já řežu děti?- tak to on určitě nemá autoritu u děti, nechá je dělat, co chtějí...) jsme ve 21. století, ale někteří z nás mají středověk - v té době mohl obecní dráb vyplatit dítě ale i dospělého. pane Arnošte, je mi vašich dětí líto |
9.2.2009 22:55:49
Kudlo, ty bys mohla být z fleku šéfkou, máš k tomu evidentně vlohy, jasné stanovy a vidinu dozorčího představenstva zvanou Velká inkvizice. A že občas plácneš, no bóže, nejvyšší sekťák je přece nedotknutelný
|
9.2.2009 22:48:56
Majo,
|
Romano | (IP adresa 213.19.56.197) |
• |
9.2.2009 22:37:37
Já neplácám své dítě, protože jsem vzteklá ,ale protože vím ,že se zklidní, aniž bych ho dostala do vzteklého stavu!!!!!!!!!!Pochopí to, okamžitě se zklidní a můžeme se věnovat jiné práci.Všichni jsme v pohodě během pěti minut.Teda teď už syna neplácám, takže jsme v klidu pořád!!!!!!!!!!!!!!!!Syn totiž už ve svých sedmi ví kdy přestřelil a není ho trestat třeba.
|
Hana, 2 děti | (IP adresa 88.103.120.34) |
• |
9.2.2009 22:13:04
Tak jsem si to tady trochu pročítala a musím se opravdu zasmát. Sekta neplácačů? Tak se mě zdá,že tady má někdo hovno co na práci. Já své děti občas plácnu přes zadek a určitě nemám žádné vyčitky. Matka je pořád jenom člověk. Jo a můj 4letý syn raději uvítá to občasné plácnutí,jak vyčítání a velké domlouvání.
|
9.2.2009 21:15:57
Kudlo,teď jsem se od srdce nasmála!!!Díky!
I já knihu četla a souhlasím s ní.Nicméně...viz mé příspěvky výše či níže nebo co já vím kde |
madelaine |
9.2.2009 20:50:25
Aha, takže ti jen vadí, že některým lidem vadí fyzické násilí na jiných lidech. Zvláštní.
|
9.2.2009 20:47:51
madeleine, když to by bylo těžký, mně opravdu nevadí, že neplácači neplácají, a nechci je nijak přesvědčovat, aby plácali. To se pak sekta zakládá těžko.
|
9.2.2009 20:44:21
Opakuji trpělivě a na kratší ploše než ty, že odmítámí plácání je odmítání násilí na lidech z principu a povyšování řezání dětí na metodu.
tj.plácneš-li v nervu, tak jo, ale nedělej z toho výchovu. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.