Teraza Horáková |
17.9.2009 23:19:59
osobních dojmů, cizích vjemů a statistik (o to lépe).
Co se tu vlastně řeší?? Kdo chce mít 5 dětí, má je, kdo chce mít 1 dítě, má je. A pak jsou lidi, co nemůžou ani to jedno.... Jenomže řeč je o tom, že třídětný rodič je divný, no, jak komu, mně ne. Bezdětná žena je divná, no, mně taky ne. Diskriminace? Ano, logicky, nastupujete-li do zaměstnání s prckem, zaměstnavateli většinou záleží na tom, abyste, pokud jste KVALITNÍ SÍLA, měla podmínky pro fungování ve firmě, tudíž se snaží problém řešit. Mám dvě kamarádky, co jim zaměstnavatel celou dobu rodičáku dodával brigády, ano, brigády jsou z Prahy, ale obě kamarádky jsou mimopražské a dojíždějí fůru kilometrů. Dodnes mají volnější režim, mohou pracovat z domova. Povaha práce i zaměstnavatel to umožňují..... nejspíš se osvědčily. Obě, každá v jiném čase. Ale jiná kamarádka - 37 let, - co nemůže mít děti - tvrdí, že nechce, moc bolestné - je divná kariéristka. AUTOSEDAČKY, STEJNĚ JAKO PÁSY jsou výhrou rozumu nehledě na počet dětí. Dnes ráno jsem potkala střevo v Audině, jela přes obec kolem 80-tky a dítě stálo vzadu mezi sedadly. Omlouvám se za hrubý výraz, ani nikdy na cestě nepotkala bažanta, srnu (tady se to stává často), nestrhla volant a následně netrefila strom. Já taky ne, kamarád ano, jeho žena jela 40, strom neuhnul. Zlomeniny všech končetin, oba připoutáni. Žena si i s airbagem rozbila hlavu. Dále se nebudu vyjádřovat, snůška polopravd, slátanin, co se rodičáku týče, máme jeden z nejštědřejších systémů, ale VELMI KULHÁME v péči o děti, které nejsou zcela tabulkové, o seniory. Takže se klidně klubujte. |
Petra Neomi | (IP adresa 86.49.77.94) |
• |
17.9.2009 21:48:08
To je nějaká performenc? :)
|
sovice |
17.9.2009 21:47:23
Petro,
jako laik (kterým jsi, předpokládám) bys měla křtít jen ve stavu nouze, jinak je třeba přenechat to kněžím či ordinovaným osobám. Ale můžeš je horlivě obracet na víru! |
Petra Neomi | (IP adresa 86.49.77.94) |
• |
17.9.2009 21:30:40
A nestačí, když budu křít musulmany? :D
|
štěpánkaa |
17.9.2009 20:24:28
Zdenko, zajímalo by mě, jak bys dopravu 30 výletníků řešila Ty. Objednání samostatného autobusu je samozřejmě dražší než samostatný bus (ten je totiž pro 45 lidí, takže těch 15 míst je nutné zaplatit). Vlaky bohužel všude nejedou. A od toho jsou přece MÍSTENKY, že každému kdo si je koupí zaručí místo. Když jsou vykoupené, má dopravce zajistit druhý autobus. To že nekomunikuje s prodejcem místenky je jeho problém, ne cestujících. Naštvaná buď na něj a ne na výletníky. Z mého pohledu "přednost" v cestě by měl mít ten, kdo jede dál - když jedu 15O km a mám místenku, tak podle tebe mám někde vystoupit a pustit sednout někoho, kdo jede 20 km do vedlejšího města a za hodinu mu jede jiný bus?
|
17.9.2009 20:24:12
toto rekl inteligent na urovni nj i takovy jsou mezi námi kdyby byl ten muj jinen aha tak hlavne že ty maš doma neco lepsiho že tebe nechytne a nevyrazí protože si nobl dama ketra nikdy neřekla třeba to je krava ale nebo neco podobneho paní dokonala mi dala radu jak matinka vychovava šptně a vulgarně děti aha
tak aby jednou ta tvoje drobotina byla dle tvych dokonalích představ. mi se s mužem nehadame nemluvime sproste a co donesou ze škole a dokonce už i školky za slova je učení cizich rodičů a že to me ditě použilo tak hned je naše rodina dlaždičů nevychovanců atd aha tak podle toho se soudi lidi..to si musim pamatovat jak odsoudit za pouhou citaci a za jedno v žadnem připadě hanlivého slova celou rodinu a poukazat na špatnou vychovu hmmm asi nejaka vnitřní flustrace kterou máš když toto napíše člověk který si sam o sobě dětech a rodině myslí jak je dokonala a jina rodina je bahno.... a asi si libuješ v ponižovaní aby jsi ziskala pocit něčeho víc. na jednu stranu jsem napsala nazor a take napsala že v žadnem připadě neodsuzuji druhou stranu ale ty právě dělaš to že dle jednoho slova soudíš dokonale se bavim jak toto dokaže napsat člověk ktery poukazuje na těžke nedostatky jinych ale na svoje se nedivá. |
Jana+3 princezny |
17.9.2009 20:00:24
no to rekla ta prava co misto tinas napise tina uz raci mlcim
|
Jana+3 princezny |
17.9.2009 19:58:05
Taky souhlasim.Akorad jsem tezce nepochopila co tady zenske resi s temi auty???Tina snad psala neco o vracich???Ona psala snad o ojetych autech a to prece neznamena vrak bez pasu.....no musime se smirit s tim ze ne kazdy umi cist
|
Tvoje horší já |
17.9.2009 19:55:03
Kimmy,
jasně, dítě nemusí stát tolik. Osobně nevidím nic špatného na tom posílat děti do státní školy a pěšky, posílat je do laciných kroužků na ZUŠ a DDM a oblékat je v asijském obchodě za nízké ceny. Jediné, co neudělám - nechystám se je tedy vyšoupnout v osmnácti, chci, aby studovaly. Pokud jde o úlevy v jiných zemích - většinou jde o úlevy daňové, a to velmi citelné. A země třetího světa? Rodí se tam spousta dětí, i když od státu nic nedostanou. Ale taky po nich ten stát nic nechce zpátky. |
17.9.2009 19:43:27
Děti to vědí a posílám tazatele do háje. Ale setkala jsem se s tím i u doktora, kolikrát mě až zaskočí, kdo se mě zeptá. Teď už to ale nikomu moc neříkám, děti rostou a pomalu přicházejí do věku, kdy by si samy měly rozhodnout, komu to řeknou.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.