17.9.2009 18:49:27
kryplounky
asi neznaš hantec ja nepsala slovo kripl ale hantecem spojena slova natvrdlí kripl kryplounek a opet gramatika vždy se najde nekdo kdo dokonale kritizuje gramatiku ač jinde u jinych je podstatně více hrubek a ještě horšich překlepů |
Kimmy, 2 deti | (IP adresa 202.156.11.227) |
• |
17.9.2009 18:49:18
Pořád mi uniká význam úlev - navíc na úkor ostatních
protoze v CR stale jeste neni zaveden system osobnich uctu a duchodovy system i zdravotni system jsou zalozeny na prubeznych platbach - cili pokud se nebudou rodit deti, doplati na to predevsim ti bezdetni - protoze oni plati duchod nikoli sobe, ale soucasnym duchodcum - a jestlize jim nikdo platit duchod nebude, tak zadny nedostanou a Paroubek jim to ze sveho da tezko Malo deti znamena malo odvodu do statni pokladny, malo odvodu do zdravotnich pojistoven a tim automaticky snizovani pece, na kterou by doplatili i ti bezdetni - leda by si navic k odvodum jeste setrili na peci v soukromych zarizenich, ktera by je ale taky mohla stat posledni ponozky. Za soucasneho systemu je podporovani porodnosti nezbytne - i kdyz CR to dela dost blbe. Ale jako koncept je to nutnost. |
Mickey16 |
17.9.2009 18:38:37
Kripl se píše s i a mýt- umývat, mít- vlastnit, předpokládám že nehodláš žádné k...... doma koupat ve vaně
|
linda | (IP adresa 89.54.217.254) |
• |
17.9.2009 18:38:13
ja jsem ze tri sourozencu a v zadnem pripade nechci tri deti!
|
17.9.2009 18:33:40
no za nas se stydět nemusi po jednom slově jsi odsoudila a udělala z nas totalní kryplouny koukam to svědčí važně o tvem myšlení
jelikož kolikrat četl zde přispěvky a sam řekl že mýt doma takove kr***** ktere dokažou totalně ukamenovat za jakykoliv nazor by musel zabit že to neni debata na urovni kde jakykoliv nazor je jednou skupinou totalně umlacen že par se liší od ostatních a ty co nedokaži akceptovat nazor jsou jak sršně ktere dokaží jen napadat udělat ze sebe ty nej a totalně zlikvidovat nazor jine.... tak toto jste udělali třeba jen skrze jednou pitome slovo dcera nemela poneti od koho kdo to je ani ja nemam poneti kdo je monty a jen jsem zareagovala na jeden jeji nazor a co jste udělali vy.... jasně vychovnou lekci chachaaaa promin to se tve deti akorat budou bat a nebo pozdeji v puberte te pošlou nekam jenom za to že je peskuješ.... jasně deti tvoje jsou vzorne jasne ty jsi sni vsude a viš že nikdy slovo krava nebo ty vole videlas to apb nerekla nebo neřekne... toto neni dlaždič ano to by ma dcera musela mluvit sprostě jinačí slova a ta niky neříka a když je zaslechla ve škole to jsem ju měla podle tebe kazensky umlatit když se mě zeptala proc a nebo co to je p*** k**** a jina slova co zaslechla ve skole tak se zeptala tak jsem ji to vysvětlila ale nedavala jsem ji kazenske lekce jak v nejakem kriminale. aspon tak jsi to naznačila.... proste to rekla a ja to jen napsala asi ju dle vasí vychovy pujdu ukamenovat a dat ji lekci jelikož ji řeknu že řekla slovo krava o někom a je dlaždič a dospěli člověk ikamenoval 9 letou to je pak ta dospěla osoba velky hrdina.. neboj muj chlap si přečte coste o jeho potomstvu řekli dceři nadavat nebude nic neprovedla jen o vas si zase poklepe na čelo a sršni se sebehli k dalši oběti a ted se mohou vyřadit jak zničit ve sve sile mi jsme neco vic mi nikdy my ty nej nej nej |
tinas |
17.9.2009 18:25:25
Marie,
nikdo tvojí dceru nenapadal. Reakce byla na zvolený slovník,který rozhodně není běžný. Je to přesně jak psala Snow. Kdybych slyšela svoje dítě takto mluvit rozhodně bych mu dala najevo nevhodnost takovéhoto projevu! Běžně 9-ti leté děti nepoužívají slovo kráva ve vztahu k dospělé osobě a jestli tobě připadá normální,že si lidi říkají ty krávo,ty vole atd.,tak mě ne. Asi se pohybujeme v jiné společnosti. A dětí jistě můžeš mít třeba deset to ti nikdo neubírá,ale faktem je,že jistou společenskou úroveň bys jim vštípit měla. |
Mickey16 |
17.9.2009 18:24:58
Asi tak, když si pořídím třetí dítě musím počítat s tím že bude potřebovat autosedačku a fakt to neberu jako diskriminaci Počítám s tím že na jaře bude třeba nový auto a pokud se nestihne pořídit do porodu, tak holt bude jedno dítě v sedačce vepředu a já vzadu mezi dvěma sedačkama, nebo prostě nebudeme moct jezdit autem se všema dětma naráz, ale jezdit bez sedaček mě ani ve snu nenapadlo.
|
SnowWhite |
17.9.2009 18:24:55
Milá Marie, již jen dodatek. Překlepy jsou překlepy a hrubé gramatické chyby jsou hrubé gramatické chyby, jak ví každé "dětsko".
Zamysli se prosím ještě nad svým cílem naučit své děti používat mozek.....je třeba nejprve diagnostikovat, zda v rodině vůbec nějaký máte jak tu tak čtu Tvoje příspěvky. S pozdravem Snowwhite |
17.9.2009 18:23:28
Tak i rodina 2+3 nebo víc může ušetřit aspoň na dvou dětech, když využije 2+2 a jedno dítě má samostatný lístek... Jako jo, principiálně to není správné, ale přijde mi to být taková prkotina v porovnání s jinými starostmi při třech dětech...
Třeba včera mi ukradli komplet doklady včetně všech průkazek pojišťovny a nevím, co je pravda na vtipech o policajtech, ale nemohl se pan vyšetřovatel nějak dopočítat, kolik vlastně mi těch průkazek čajzli, když mám tolik dětíTak nakonec napsal do protokolu,že mi byly odcizeny tři průkazky zdravotní pojišťovny na mé jméno a další na jména mých tří dětí |
17.9.2009 18:22:13
Já znám asi na rozdíl od Tes pár lidí, kteří mají děti, protože "se to po nich chtělo" - nutili je rodiče, bylo jim blbý říct, že o děti nestojí, atd. A vůbec nechápu, proč by měli mít všichni děti. Pokud mi někdo řekne, že je to společenská povinnost, tak je to fráze jak z učebnice. A existuje nějaký jiný důvod? Jsou lidé, kteří děti nechtějí, mít nemohou, nestihnou, atd. Jsou stejní jako ostatní, nevidím mezi nimi a lidmi třeba s pěti dětmi žádný rozdíl, mohou být ze společenského hlediska úplně neužiteční, ale třeba i mnohem užitečnější. jen nějak nechápu, proč je na ty děti takový nátlak - kromě důchodů, které už stejně, pokud si je nezaplatíme soukromě, jen těžko dostaneme, děti neděti.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.