Jana+3 princezny |
17.9.2009 17:17:51
Nechci se vmesovat do zadne vyhrocene diskuse.Jen jsem chtela rict,ze citim uprimny respekt a obdiv pro lidi,co si poridi 3 a vice deti.To plati jen za predpokladu ze se jim se jim venuji s laskou a zajistije na 100 %.Zenske (i chlapi) jste hvezdy!!!
Ja mam 2 a mam vic si nedokazu predstavit.Preji hezky den |
Helena, tři dospělé děti | (IP adresa 90.179.235.119) |
• |
17.9.2009 17:12:00
Jestli někdo ještě přemýšlíte nad tím, kolik dětí si pořídíte, podívejte se na následující ukázku. Je znepokojující, ale ověřená. Je to zkrátka tak.
http://www.youtube.com/watch?v=UTzEpt49yeU&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eloupak%2E |
Monika | (IP adresa 94.241.64.231) |
• |
17.9.2009 17:11:16
Pravidelně nepřispívám ani nečtu jen si občas přečtu články na hlavní.Tedy co vyplodila Marie s rarachy to je síla spíš bych se pozastavila nad tím,že někdo takový má tolik dětí a co z nich vychová :-(.Mám taky jedno dítě mě to stačí a snažím se z něho vychovat slušného člověka a ne raracha.
|
Maja | (IP adresa 195.39.53.190) |
• |
17.9.2009 17:09:07
Jasně, proč by děti něco dělali, když sedí doma u televize nebo u počítače, tak to vyjde levněji...
Omlouvám se za tu ironii, ale také mám tři děti a zatím se mi daří je nijak v tomto neomezovat. Sice když si nejstarší syn vymyslel ruštinu za 7500 kč za pololetí (4 hod týdně - výuka + konverzace, max. 4 lidé ve skupině a učí rodilá mluvčí s pedagigickou praxí), tak jsem skřípala zubama, ale nakonec také zaplatila. Jsem vděčná, když něco chtějí dělat a vůbec mi nevadí, že třeba tu ruštinu původně začal kvůli spolužačce, ono se mu to jednou bude hodit. Ono na motivaci (zda chce být in či něco podobného) moc nezáleží, důležité je, že ho něco baví. |
Rosie |
17.9.2009 17:08:59
Taky jsem si všimla, že si hodně stěžují lidi s příjmem skoro 2x takovým jako my. Dokonce jsem se kdysi setkala s názorem, že "no vy šetříte furt, tak vám to přijde normální, ale my jsme byli zvyklí na určitou úroveň a teď žijeme jako socky. No letos jsme byli u moře jen 1x, to ti přijde normální?" Na moji odpověď, že my jsme u moře ještě nebyli jsem se dočkala pouze značně udiveného a mírně pohrdavého pohledu.
A s těmi vstupnými - tak samozřejmě že se na to dá ušetřit, ale mě jde spíš o princip. Když už někdo dává rodinnou slevu, tak ať už je to pro VŠECHNY rodiny s dětmi a ne jen pro určitou vybranou skupinu rodin. O nic víc. |
šudla |
17.9.2009 17:07:55
A můžeš mi Snow White laskavě vysvětlit, proč tedy stát dává porodné, pastelkovné a jiné dementní příspěvky na děti, když o ty děti vlastně nestojí a vlastně je nepotřebuje?
Paradoxně by zřejmě pro všechny bylo lepší, kdybychom děti neměli, protože bychom pak jako stát docela dost ušetřili, že. Všichni bychom si mohli platit vysoké daně, bez jakýchkoliv slev. Myslím si, že slevy na dani, jsou docela dobrý kompromis. Že výchova dětí stojí spoustu peněz se myslím shodnem. Nejde mi o to, aby mi někdo platil, chci aby mi zůstala část peněz, kterou vydělám. Pokud nevydělám, nezůstane mi nic. Nepořizuju si děti na výdělek. |
Radka/04/06+12/07 | (IP adresa 89.176.211.104) |
• |
17.9.2009 17:06:06
Jano, my např. přídavky nedostáváme, nevešli jsme se, na druhou stranu máme známé, kdy on je podnikatel, ale má firmu napůl s bráchou, který je bezdětný, takže výdělky, resp. příjmy se vykazují na něj, manželka je Slovenka bez předchozího příjmu v ČR i bez trvalého bydliště tady a tak přídavky dostávají, vč. dalších příspěvků. Takže mají peněz jak želez a na přídavky " došáhnou" a věřím, že takhle to má většina " poctivých" podnikatelů.
|
SnowWhite |
17.9.2009 17:01:20
Nádhera!!!!!
Milá Marie Tůj příspěvek mě oslovil opravdu hluboce. Máš na to soudit a zejména radit co měla Monty udělat, mohla bys jí možná i napsat kam na potrat měla jít atd. Ovšem, co je ještě na vyšší úrovni je Tvoje dcerka. Za vše myslím mluví slova "...ale až budu vyučená...." S jejím IQ se myslím můžeš i s Josefem modlit, aby se aspoň doučila. Vyšší cíle patrně nemáte a je to dobře, alespoň nebudete zklamaní. Nechce se mi číst celou diskusi, ale pokud patříš k obhájcům dotací a úlev pro vícečlenné rodiny, ráda Ti nějaký příspěvek pošlu....to cos předvedla se opravdu hned tak nevidí a zaslouží si to miniálně honorář za spisovatelský počin na úrovni. Když se hodím do Tvého uvažování, dovolím si udělit Ti taky jednu radu - vezmi dcerku k psychologovi a zeptej se, jestli se s tím ještě něco dá dělat Musím říci, že jestli mě moje "třídětná" rodina řadí mezi takové zupáky, začínám hodně zvažovat, zda jsem jí měla mít. Za svou osobu čestně prohlašuji, že pokud v Klubu budou takové Mařeny a Jožové i s rarachy, nepřiznám ani jedno dítě. |
SnowWhite |
17.9.2009 16:51:58
Mohla bys mi, prosím, vysvětlit PROČ bys měla odvádět méně než ti, co děti nemají? Nějak mi to uniká? Pokud své děti jak píšeš uživíš, proč bys měla mít nárok na úlevu jen proto, že je máš?
Ty argumenty, že ti, co děti nemají, živí jen sebe jsou dost chabé....proč by neživili jen sebe? Mají platit svačiny sousedovým dětem ? Pořád mi uniká význam úlev - navíc na úkor ostatních Tím, že si někdo pořídí kupu dětí nezaručuje, že v budoucnu budou státu přispívat - třeba to budou povaleči a pokud je mi známo na lidi ve vězení zase platí zbytek populace, ne? |
Tvoje horší já |
17.9.2009 16:48:00
Za prvé 300.000 není v porovnání s náklady na výchovu dítěte, které odborníci vyčíslili na dva až tři milióny, zas tak moc.
Za druhé, pokud má matka ty tři děti po roce, po dvou, nevyčerpá zdaleka devět let. Za třetí, tak vysoká mateřská je teprve asi tři roky, já si jí třeba užila jen pár měsíců. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.