17.9.2009 16:46:22
Můj šestiletý syn možná také není zcela "mozkově zralý", ale je natolik slušně vychovaný, aby neříkal o lidech s jiným názorem, že jsou krávy (volové).
Příspěvek mluví za vše, děkuji, stačilo. Na debatu v tomto duchu nemám ani čas, ani náladu. Přeji hezký den. |
Tvoje horší já |
17.9.2009 16:45:14
Ne, ten kdo dává přednost majetku před dětmi, je uvažuje podle mě pokrouceně. Nepodsouvej mi to, co jsem neřekla.
|
17.9.2009 16:40:07
Monty!
nevim jak ty ale asi si hodně protiřečíš..... jelikož jsi take psala že ditě maš že jsi po nem zavratně netoužila a blablalba jelikož se stalo nedopatřením a potrat neuznavaš a blablabla..... toto si myslim že je ještě vice nezodpovednější a raději si tedy měla jit na potrat a raději nepřivadět svoje ditě na svět protože v tech oněch 100 - 200 let se tvoje geny dale mohou a asi budou množit a za dalsí nedopatřenim ses zapoměla sveho potomka zeptat zdali si přeje aby jsi ho na svět přivedla na což jsi asi pozapoměla když zde hlasaš svoji ideu o populaci. protože ja na svět přivedla deti už čtyři protože jsme si je přali dat nekomu nejen lasku peči a cokoliv naco si ti naši rozmazlenci vzpomenou to dostanou nejsou to idioti a ví co je život jsou štastny že žijou že si svobodně mohou dělat co chtějí že je nekdo miluje respektuje že jim dal život položila jsem před chvili dceři otazku a na otazku jestli je rada dcera na tomto svete odpovedel i syn a druha dcera že jo a jsou strašne štastny že tu jsou že se mi narodili i tátovy že si mohou hrat učit se mit kamarady uživat si ..........a ta starsi dodala proč se ptam sem ji přečetla tvoje uvahy o životě na to odpověděla ...... a mužeš kamenovat 9 letou holku ktera pohlíži na svět jinak.... cituji jeji slova.. mami a ta krava co to psala proč je teda na světě a radši si to nešla hodit proč rodila detsko když takto debilně mluví... ja deti jednou chci nevim kdy ale až budu vyučená dřiv ne to bych neměla penize a nemohla bych se o děti postarat a taky musim najit kluka kterej bude delat nebude to debil co se jen valí takovej hodnej pracovitej jak nas tatka noo a pak s takovym děti jo. abych i ja mohla dat dětem všechno co nam davaš ty aby byli štastné jako ja sestra a braška i naš nejmladši braška už aby mu bylo aspon rok a mohl si s nami taky hrat. mami a rekni te paní že asi neni uplne mozkově vyspěla protože ja sem sice jeste detsko ale myslim mami že mám vic rozumu že jo.... syn odpovedel že s takovu kravou by se nebavil a ani by takovu holku nechtěl co takto mluví že jednou chce pracovat aby měl deti hodnou holku o ktere by se staral a druha dcera odpovedela že by ti ani nepujcila sveho psa i kdyby jsi se ji zeptala nejmenší ti odpovedet nemuže ten jeste ani nesedi toto byla jen citace a pohled na svet mich deti.... stebou je fajn debatovat o kravinach jedna o ufonech a druha o atomove bombě nejlepe proloženou biologickou zbraní |
Tvoje horší já |
17.9.2009 16:39:36
Souvislosti vidím. Ale nemyslím si, že když je na světě hafo Číňanů, je správné nemít děti v ČR, která trpí populační krizí. To je ono - think globally, act locally.
|
Luca83 |
17.9.2009 16:25:59
Tady si hodně lidí kupují staršího Renault Scenic, je tak spousta místa a 3 sedačky se vejdou s přehledem.
|
17.9.2009 16:06:25
Tak pozor, nenadávám matce za to, že jsem se jí narodila... ale taky jí za to nemíním být bůhvíjak "vděčná". Bylo to její rozhodnutí, mne se to prakticky netýká. Z toho nevyplývá, že bych byla zoufalá a v depresi, jsem naopak poměrně veselej, až entuziastickej člověk.
Biologickou potřebu množit se nemám. Jak už jsem psala, nepovažuju své geny za žádnou velkou výhru a kromě toho si skutečně myslím, že lidstvo by si zasloužilo vyhynout, tak v horizontu cca 100 - 200 let. |
17.9.2009 15:51:22
MONTY !!!
odpoved na toji vizi ohledne deti stejně jako ty máš svuj nazor ja bych tipředložila svuj Proč mají lidé děti Je to normální chce dát svému životu smysl."Chce dítě s milovanou osobou,pokračování života v dětech." Každé "nechci" je také svým způsobem sobecké, co chci já na to musi byt dva. tebe take rodice počali s těch důvodů proč? a take se tě neptali. a asi se maš fakticky špatně mizerně a vyčitaš denne rodičům proč tě počali proč si dovolili tě přivest na tento mizerny svět nadavaš matce že tě onen den D VUBEC SI DOVOLILA TĚ PORODIT protože se tě nezeptali jestli ty chceš žit a ?????jelikož jsi to napsala !!!!Toho se nikdo neptá, jestli se chce nebo nechce narodit.!!!!!! "NEChtít dávat" lze taktéž vykládat jako "nechtít někoho učinit šťastným".jelikož nechtit se dělit mit vše pro sebe a miti všeho dostatek nenechat se omezovat skrze vlasní pohodlí atd.. A Pokud i toto neni sobectví, tak aspoň patologické ano . jsme totiž savci obcas horsi než kde která zvířata ale normalí člověk homosapiens má zakodovane v genech po miliony let se množit.......a jen patologicky odlišny jedinec toto neni schopny akceptovat natož racionaně přijmout že je normalní se množit at v malem nebo vetšim množství. |
17.9.2009 15:47:37
ja dostavám pridavek na dite,neni to zas tak neobvykle ho dostavat
|
Tes |
17.9.2009 15:38:17
Ale ano Monty, rozhodně si nemyslím, že takoví lidé nejsou!! Jistě jsou. Ale podle mě jich prostě je malinko - takových které jejich práce naplno naplňuje, kteří se věnují kariéře či cestování apod. a děti vůbec nechtějí... Prostě víc je těch, kterým se "život semlel tak", že děti nemají nebo "stihli jen jedno". Ale takových lidí, bylo v každé době dost a dost.
Spíš je v dnešní době opravdu hodně lidí, kteří se plánovitě rozhodli mít dvě děti. A ty dvě děti nevyrovnávají deficit na té straně lidí, kteří mít děti nemohou (a těch je i při dněšní pokročilé zdravotní péči opravdu hodně) Tím ale proboha nikoho nenabádám, aby měl hodně dětí!! Prostě to tak, jak je. |
17.9.2009 15:29:40
Já se přidám, znám hodně lidí z mého okolí, kteří mají dobrovolně a plánovaně jedno dítě. Ale znám i takové, kteří mají jen to jedno dítě proto, že více dětí ze zdravotního důvodu nelze mít.
A znám i takové, kteří nechtějí děti vůbec - z různých důvodů. Vše je běžné a normální. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.