| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Klub pro rodiny s více než dvěma dětmi. Co vy na to?

[<<Předchozích 230] Příspěvky 231240 z 648 [Dalších 408 >>]
madelaine
17.9.2009 12:24:33
No podpora rodin pro mě za mě ano, ale žádná pozitivní diskriminace bílých rodin! Ať má rodinu ten, kdo chce, a za mé třetí dítě pro stát může klidně přivandrovat jeden černoušek ~;)
babiki
17.9.2009 12:18:16
I z deti ze slusnych a pracovitych rodin muzou vyrust kriminalnici...
Lusil, deti mame, protoze jsme je s manzelem oba chteli, proste to tak vyplynulo, je nam s nima dobre :-)
MartinaNov (dva rošťáci
17.9.2009 12:16:22
někteří lidé si bohužel neuvědomují, že příspěvek nebo podpora znamená, že stát přispěje, nikoliv vše zacvaká.
Na své živobytí si každý musí vydělat sám, na luxus v podobě bytu, auta, dětí obzvlášť.
Lidi si pořád neuvědomili, že kdykoliv může náš úžasně štědrý sociální systém krachnout a nebudou dostávat nic. A ti, kteří si z toho udělali existenci se asi budou hodně divit.
babiki
17.9.2009 12:15:40
Stano, ja nic o linych Evropanech nepsala...vim, ze jsou jina zdaneni, neni lehke ruzne systemy porovnavat, ovsem v CR diky nasi minulosti lide opravdu jsou zvykli spolehat na stat...viz zneuzivani nemocenske treba...mame nejdelsi materskou na svete...a matky si toho nevazi...tot vse.
MartinaNov (dva rošťáci
17.9.2009 12:14:29
souhlasím. Úleva na dani pro rodiny z dětmi s podmínkou, že otec pracuje. Aby byla motivace. A spravedlivé dělení.
Pokud dají solidní odpočet na dítě, pak si klidně můžou nechat rodičáky, manžel nás uživí. Nebaví mě ale, když vidím jeho výplatní pásku a to, co odvádí na daních a zpátky se nám to nevrací nijak. Kdyby aspoň ještě fungovalo společné zdanění manželů. I to motivovalo mimo jiné i k tomu, aby se lidé penzijně připojišťovali apod.
MartinaNov (dva rošťáci
17.9.2009 12:06:22
taky si nemyslím, že povinné autosedačky jsou diskriminace a buzerace vícedětných rodin.
Uvědomte si proboha hlavní smysl dětské autosedačky!!!!! A neexistuje nic takového jako "bezpečný provoz po městysi, vesnici nebo přírodě"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Je sice smutné, že do standardního auta se více autosedaček nevejde, ale s tím bohužel musí vícečetná rodina počítat. Pokud nemá na větší auto, pak zřejmě bude muset chodit pěšky. To je totiž stejně blbá argumentace jako by lamentovaly matky s jedním dítětem, které prostě auto nemají - že mají nárok, protože autobusová doprava je taktéž pro nepřipoutané dítě nebezpečná.

Lucie+3
17.9.2009 12:04:13
Ano, mít děti je právo, ne povinnost, ano, brzobohatka si může chodit na jakýkkoliv server, na rodinu a tam psát, že má raději pejsky nežli děti, jak je libo, máme demokracii....nicméně politickou stranu bych jen kvůli rodičáku nevolila, to je velká mýlka, volila jsem ODS, a jsem pro poplatky u lékařů, ovšem to nic nemění na tom, že si myslím, že by stát měl např. daňově zvýhodnit rodiny s více dětmi.
Lucie+3
17.9.2009 11:52:14
Omlouvám se, dotaz patřil Babiky....
Lucie+3
17.9.2009 11:51:28
Ehm, když tak přemýšlím, tak nic neřeším, jen reaguji. Je zvláštní, kam až se dostala diskuze když účelem bylo založení jakéhosi klubu pro vícečetné rodiny. Já mám děti dvě, třetí v plánu a tím stop, jelikož bych více nezvládla po finanční stránce tak, abych všem mohla dopřát jakýsi komfort, což je zase má priorita. Ano, děti mě nikdo mít nenutil, ale proč alespoň nepřiznáte, že děti ze slušných a pracujících rodin jsou pro stát přínosem? Mohu se zeptat, když čekáš třetí mimi, co tě k tomu mít děti vede? Tebe mateřství ani trochu nenaplňuje? A ano, přispívat sem mohou klidně i puberťáci viz Spirálka, ale přece jen když projdeš diskuze a témata...dudlíčky, plenky, kojení, porod, sex po poporodu atd...........
17.9.2009 11:50:29
Babiki, víš jaké je zdanění v Americe? A jaké v Evropě nebo u nás? Je to taky o jiných systémech...Takže řeči o pracovitých Američanech a líných Evropanech zase přijdou totálně mimo mně...

[<<Předchozích 230] Příspěvky 231240 z 648 [Dalších 408 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.