| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Klub pro rodiny s více než dvěma dětmi. Co vy na to?

[<<Předchozích 240] Příspěvky 241250 z 648 [Dalších 398 >>]
brzobohatka
17.9.2009 11:46:46
ale ale, trochu netolerantní, co? můžu si chodit na jakýkoliv veřejný servr. třeba mě zajímá, jaké jsou ženy, co mají děti. jaké mají motivace, jak se chovají k ostatním i samy k sobě. promiň, ale trochu jim kazíš to dobré mínění, které jsem si o nich vytvořila i na základě tohoto a jiných rodinných servrů.
Tulka
17.9.2009 11:44:38
Lusil,říká ti něco slovo tolerance?Že tě naplńuje mateřství,je fajn,ale nemusí to tak mít každý.Mít děti je právo,ne povinnost~;).
17.9.2009 11:43:21
Najmě jak jsou úžasní a nepostradatelní příslušníci bílé rasy... ~t~
babiki
17.9.2009 11:42:08
Mimochodem, politici zvysili porodne a rodicak, protoze lidi jako ty je kvuli tomu budou volit!! ovsem do budoucna je to stejne nemozne, za par let to zas budou muset pekne zkrouhnout, protoze stat na to nema...
V USA se rodi VICE deti nez v CR i pres absenci statu dojne kravy, bo lidi jsou zvykli makat a postarat se sami o sebe.
babiki
17.9.2009 11:39:51
A proc se navazis do Brzobohatky, je to jeji vec, kazdeho naplnuje neco jineho! Na Rodine nejsou vypsany pravidla ze mohou prispivat pouze zaslouzile delohy!!
Jak uz bylo mnohokrat receno, lidstvo nevymira, spis naopak, tak co furt resis?
babiki
17.9.2009 11:37:09
Souhlasim, kde se to furt bere ta predstava jak jsou lide uzasni a nepostradatelni?
&
17.9.2009 11:36:58
Hlavne zadne vymreni nehrozi...
viz. ten graf co jsem davala Brzobohatka

http://www.euroekonom.cz/grafy-demografie-data-img.php?type=planeta2

Lucie+3
17.9.2009 11:36:39
je mi vážně fuk, kolik kdo má dětí, ale to co píše výše Brzobohatka, že se raději stará o zvířata, to je hrůza. Zapoměli jste dámy, že jste na rodině! R-O-D-I-N-A, ne psí útulek.Jsou tady především maminky těhotné, těšící se na miminko, pečující o miminko, o ženy s rodinou a dětmi, myslím, že pro vás by byl vhodnější jiný server. Stejně tak zakladatelka má více dětí, není divu, že Vás láká tato diskuze a máte takovéto názory. Kdyby takových názorů bylo více, tak za chvilku máme prezidenta Maxi psa Fíka! Proč stát zvýšil porodné? Proč rodičák? Proč nabízel jednorázovou dávku za porod dítěte? Aby porodnost soupla, přibylo občanů ČR, vzdělaných lidí, pracovních míst, daňových poplatníků, aby ekonomika rostla atd atd, PROTO by STÁT MĚL podporovat rodiny s více dětmi!
babiki
17.9.2009 11:35:36
Lusil, ja za par tydnu porodim sve treti dite...presto s tebou nesouhlasim. Bila evropska kultura, tak jak ji zname, vymre i bez pomoci naseho statu, s tim uz se nic nenadela. Ja nevidim duvod, proc by mel stat zvyhodnovat rodiny s vice detmi: je to jen tva a ma volba, mit je...je fajn, ze te to tak naplnuje, mit a rodit deti a starat se o ne, ovsem nedela te to v zadnem pripade hodnotnejsim clenem spolecnosti nez bezdetne, nebo zeny s jednim ditetem! mas stesti, ze zijes ve stredni Evrope ve state s rozsirenym socialnim vnimanim, jako Africanka nebo i Americanka {6tydnu neplacene volno versus trileta materska} bys to treba nezvladla...
To, ze zenske telo je stvorene pro plozeni deti je opet tvuj pocit a projekce, nekdo to tak nema, dikybohu za antikoncepci a moznost svobodne volby, je hodne pripadu zen, ktere by si kdysi vybrali deti zadne nemit, ale nemohly, nebot je spolecnost/manzele/nemoznost antikoncepce prevalcovala...
17.9.2009 11:31:31
"Tak bychom za chvilku vymřeli! Ne, já nemám děti, abychom nevymřeli..."
No vidíš, tobě je vlastně taky celkem šumák, jestli vymřeme nebo ne.
Upřímně řečeno, já myslím, že lidstvo je pro tuhle planetu největší zlo a čím dřív vymře, tím líp. ~;)
[<<Předchozích 240] Příspěvky 241250 z 648 [Dalších 398 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.