| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Klub pro rodiny s více než dvěma dětmi. Co vy na to?

[<<Předchozích 330] Příspěvky 331340 z 648 [Dalších 308 >>]
Tvoje horší já
16.9.2009 23:45:22
Možná v tom byly nějaké intriky, někdo se chtěl dostat na tvé místo, bohužel.
16.9.2009 23:42:24
čekala jsem, že to napíšeš. Byla jsem v práci ale kupodivu velmi úspěšná. Připadá mi však celkem zbytečné se obhajovat. Je prima, že to ve zdravotnictví tak není. V mé profesi to tak je.
Tvoje horší já
16.9.2009 23:41:41
To zvíře se tak chová, když je ve stresu, když už jsme u pejsků a kočiček.
16.9.2009 23:40:40
Jano,
to je taky možnost. I když, ono to není přesné. Nejsem člověk, který by nedával; já myslím dávám až dost. Jen jsem nechtěla být za nikoho zodpovědná. V tomhle směru jsem si toho užila až až jako dítě, pak v pubertě, v rané dospělosti. Pořád jsem měla na krku někoho, kdo mne potřeboval. A to je ohromná zátěž. Navíc v případě dítěte si uvědomuješ všechna možná rizika, všechno, co se může stát, dítě může vážně onemocnět, utrpět vážný nebo dokonce smrtelný úraz; a i když se nic takto vyhroceně zlého nestane, bude muset jednou přijmout fakt své smrtelnosti... ono je to asi na dlouho, ve stručnosti bych asi řekla, že jsem díky svým prožitkům v minulosti "hyperzodpovědná" a proto, že to vím, se raději zodpovědnosti vyhýbám. Protože bych ji brala strašně vážně. Je to třeba důvod, proč nejsem pokřtěná, i když věřím v Boha. Necítím se na to, abych se zavázala k něčemu, co bych pak nemohla dodržovat nebo s čím mám problém (dogmata církve apod.) Brala bych to z mé strany jako nefér hru. Už je to srozumitelnější? ~;)
Luckaaa
16.9.2009 23:40:20
to zní dobře tak jen to nějak sepsat a někde navrhnout?
Petra Neomi
(IP adresa 86.49.77.94)
  • 
16.9.2009 23:39:49
Je těžké pochopit, že někoho nebaví mít děti? :) Psala jsi, že tvůj otec je veterinář, tak určitě víš, že na některých jedincích se prostě nechová. Když vidím, že fena odmítá šťěňata, nebo je z toho traumatizovaná, tak ji nekryju. U lidí je to stejné, jen o tom krytí rozhodujem sami za sebe :)))
Tvoje horší já
16.9.2009 23:34:51
Stejně mě zajímá co z toho tvýho kluka vyroste.
16.9.2009 23:34:10
Lidi, co si pořizují děti pro uspokojení svých vlastních potřeb mne dost děsí. ~;)
Tvoje horší já
16.9.2009 23:33:39
Možná nemáš potřebu dávat, protože jsi toho moc nedostala...
[<<Předchozích 330] Příspěvky 331340 z 648 [Dalších 308 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.