& |
16.9.2009 22:58:05
Jano tech duvodu je vic..
jedna kamaradka, s rozvedene rodiny matka ji neustale predhazovala, ze si kvuli ni zkazila zivot.. neche mit deti vubec nema jeji 45.. Dalsi kamoska, byla o pet let starsi nez jeji sourozenci a musela se o ne starat, chtela mit jedinacka a ma ho.. Dalsi kamoska nemohla najit vhodneho partnera.. Atd. ja jsem po detech nijak extra netouzila, prislo mi, ze me prijdu o svobodu, a uvazu se, nebudu moci delat vsechno co jsem delala pred tim. Coz se stalo, ale to jsem netusila, jak je deti mit, uzasny |
16.9.2009 22:54:49
V podstatě s tebou v mnohém souhlasím, jak píšu někde níže.
|
16.9.2009 22:50:53
Tak zkuste něco z druhé ruky, dá se sehnat i levnější velké auto.
|
Tvoje horší já |
16.9.2009 22:49:49
Kdesi jsem četla, že systému momentálně chybí přes 200 tisíc dětí, které se v minulých letech nenarodily. To by si tedy ty dobrovolnice daly, kdyby se to snažily napravit.
Údajně by každá dnešní mladá žena (tedy v plodném věku) musela porodit čtyři děti, aby se nastartovaný pokles populace zastavil. To je čirá utopie, uznejte. |
16.9.2009 22:48:34
To nevadí, 6 let stačí až nad hlavu.
|
Ananta |
16.9.2009 22:48:20
Já to myslela obrazně, jasně že bych třeba investovala do nemovitosti nebo se snažila ty peníze získat jinak. Mě to nebaví moc řešit, protože do důchodu mám ještě asi 30 let a do té doby kdoví co bude. Možná tu bude přelidněno Vietnamci, Holanďany, Ukrajinci, muslimy a já nevím kým jiným kdo sem zdrhne před ekologickými vlivy nebo špatnou sociální situací ve vlastní zemi.
|
& |
16.9.2009 22:47:51
Ananto,
Na druhou stranu, ty svejma danema, ted platis nekomu rodicak, skolny, zdravotni pojistku atd.... |
Tvoje horší já |
16.9.2009 22:47:40
Zajímala by mě motivace, tedy kromě zdravotních důvodů, tam je to jasné.
|
16.9.2009 22:47:05
Možná by se najaká taková uvědomělá matka našla, ale opravdu asi valná většina žen kvůli důchodovému systému nerodí. Ovšem je fakt, že stát děti jako budoucí daňové poplatníky potřebuje, takže by se měl trochu víc snažit, aby se rodilo dětí více. Ale není dítě jako dítě, co si budeme povídat, musí najít způsob, kterak účinně motivovat ty rodiny, které mají potenciál produkovat kvalitní perspektivní jedince.
|
Tvoje horší já |
16.9.2009 22:45:37
Jasně že ne. Ale navedla jsi mě na zajímavou otázku.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.