| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Klub pro rodiny s více než dvěma dětmi. Co vy na to?

[<<Předchozích 370] Příspěvky 371380 z 648 [Dalších 268 >>]
Tvoje horší já
16.9.2009 22:44:41
Hahá. To bys měla vidět našeho golfa s pěti lidmi uvnitř, čtyřmi koly na střeše a kufrem plným zavazadel, beden s jídlem, povlečení atd. atd.~:-D~:-D~:-D
16.9.2009 22:43:53
To fakt nevím, musela bych hledat. Logické by bylo počítat dobu skutečně strávenou na rodičovské dovolené - tedy pokud by žena strávila šest let a muž taky šest let, započítat jim šest oběma... ale v tuhle dobu se mi to fakt hledat nechce.
&
16.9.2009 22:43:47
Ananto, ono taky zalezi na tom, jak poslape ekonomika v case tveho duchodu a jaka bude inflace a to zavisi na pristi generaci. Jinak jsou ti penize ve slamniku na nic, kdzy nebudou mit zadnou hodnotu...
Rosie
16.9.2009 22:42:43
Golf ale není moc prostorný, pokud se nepletu. My nemáme chalupu, kde bychom mohli mít schované třeba kola, oblečení atd., takže všechno od kartáčku na zuby po kola bychom museli tahat s sebou. Proto bychom rádi prostornější přibližovadlo.
Tvoje horší já
16.9.2009 22:42:35
Možná ještě jinak - zkus si spočítat, kolik platíš do systému a jaký důchod si představuješ. Opravdu se tvůj odvod rovná jednomu slušnému důchodu? A to nepočítám, že platíme taky na nezaměstnané, sociální případy, rodičovské dovolené atd.
Myslím si, že na "uživení" jednoho důchodce jsou potřeba minimálně dva průměrně vydělávající, možná i víc.
adelaide k.
16.9.2009 22:41:32
Njn, nám holt ještě jedno chybí ~j~~j~~j~
adelaide k.
16.9.2009 22:40:41
Anato, ale když nebudou děti (nebo jen minimum) tak nebude kdo by ti na ten důchod přispíval. A mít děti neznamená být metařka s minimální mzdou ~;)
Ananta
16.9.2009 22:40:23
Ano, ale ty ženy opravdu nerodí děti kvůli důchodovému systému :-(
16.9.2009 22:40:16
Adelaide, na druhou stranu jako žena s vytíženým manželem a třemi dětmi zas využívám rodinné vstupné 2+2, ptž většinou vyjde levněji než samostatné vstupenky 1+3... a ženám s vytíženým manželem a jedním či dvěma dítěti se nevyplatí ~j~
Tvoje horší já
16.9.2009 22:40:06
Ale toto není jen osobní názor nějaké JB. Souhlasí s tím vlastně všechny politické strany a snaží se to nějak zahrnout do svých volebních programů, je to prostě realita.
Ano, důchodový systém potřebuje peníze. Ale potřebuje taky děti.
Přes to prostě nejede vlak.
[<<Předchozích 370] Příspěvky 371380 z 648 [Dalších 268 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.