Tvoje horší já |
16.9.2009 22:24:05
Jezdíme golfem, teď už tedy nejstarší může být bez sedačky, ale ty tři sedačky se nám tam vlezly.
|
16.9.2009 22:23:30
Jasně, bezdětnej se podílí na rozvoji země, ale až dojde na lámání chleba, může mu to být k ničemu, když v tom rozvoji nebude mít kdo pokračovat
No, nečetla jsem celou zajisté plodnou diskuzi, nicméně netřeba na bezdětné koukat jako sobce, kteří si na stará kolena budou válet šunky za práci našich dětí. Oni totiž ti bezdětní teď aktuálně přispívají na (invalidní) důchod třeba zrovna mému tátovi, ptž já kvůli třem dětem už skoro devět let pracuju na zkrácený úvazek = malé peníze = spíš symbolický příspěvek do důchodového systému než nějaké živení současných důchodů. Takže možná jednou moje děti budou "živit" ty bezdětné, teď ale ti bezdětní "živí" moje rodiče |
Tvoje horší já |
16.9.2009 22:21:43
Ježíš promiň. Jsi velice štědrá, nesobecká, altruistická osoba, která opravdu nezištně pomáhá ostatním studujícím, obzvláště tedy Budilce ostudě jedné, která je nevděčnice nevděčná, své dobrodinkyně nepoznávajíc.
Jinak si ale myslím, že když už stát dává matkám bonus v podobě započítávání praxe při mateřské, není fér, že je to omezeno šesti lety, tedy dvěma dětmi, maximálně tedy třemi v sebevražedné kadenci. |
Rosie |
16.9.2009 22:19:40
Přesně. Máme 3 děti a jsme bohužel bez auta. Na takové, které má vzadu 3 samostatné sedačky, což je pro mě podmínka, bohužel nemáme. Cestování vlakem je jen pro hodně silné nervy, ať už vezmu prázdninové výluky, čistotu vagónů a v neposlední řadě cenu lístků. Jeden rodinný výlet je pak hodně drahý špás.
Co se rodinného vstupného týče, tak možná v některých zemích ani ono 2+2 není, takže bychom měli být rádi aspoň za to 2+2, nebýt zmlsaní a držet ústa a krok. Ale myslím si, že jako gesto by to bylo velmi hezké. Vždyť všichni rodiče nakonec koupí dítěti na hradě nějaký suvenýr, takže oni na té slevě rozhodně nebudou škodní. Určitě každý zná alespoň jednu rodinu se 3 dětmi, tak ono by se to brzy rozkřiklo "hele, když už tam budete, jeďte se mrknout tam a tam, máte tam slevu na všechny 3 děti." Ono to vstupné 2+2 vzbuzuje někdy takový pocit, že správná rodina podle tabulek je 2+2 a kdo má dítě navíc, je exot nebo něco nepatřičného. |
adelaide k. |
16.9.2009 22:17:56
oprava... v produktivním věku...
|
16.9.2009 22:16:59
Luko Oil Silik M 200
http://oleje.cz/eshop/seznam_prod.php?ss=Luko+Oil+Silik&simg.x=32&simg.y=6 |
16.9.2009 22:15:53
Tak se mrkni do maila. Ale tu minulou poznámku beru zpět, musela jsem si rejpnout - bylo to nezdvořilé.
|
adelaide k. |
16.9.2009 22:15:01
Anato, ne, nemám je kvůli tomu, ale já jsem myslela že se bavíme v jiné rovině.
Ty jsi psala o tom jak si na sebe ten bezdětný víc "vydělá". Což je teorie, páč to přece nejde do slamníku, ale ty peníze protečou rozpočtem a zmizí. Pokud se bavíme o našem důchodu, tak je pro nás rozhodující počet lidí v produktivním věž do toho důchodu půjdeme. Jasně, bezdětnej se podílí na rozvoji země, ale až dojde na lámání chleba, může mu to být k ničemu, když v tom rozvoji nebude mít kdo pokračovat čistě jenom k tomuhle směřovala moje poznámka. |
Tvoje horší já |
16.9.2009 22:11:28
Jojo. Je to silikonový olej, pravda pravda. Ale netuším, kde jinde se to dá sehnat.
|
16.9.2009 22:10:23
Pedikul Hermal už jsme měli taky a zdá se že zabral. Teď jsem objednala kýbl silikonového oleje, je to totéž, ale 10x levnější. Takže jsme připraveni k boji.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.