| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Klub pro rodiny s více než dvěma dětmi. Co vy na to?

[<<Předchozích 490] Příspěvky 491500 z 648 [Dalších 148 >>]
Hanka+2holky
16.9.2009 19:21:15
To já si mateřskou nemůžu vynachválit~2~.Jako zvyklou na noční mě vstávání nerozhodilo,takže to v pohodě.Holky jsou sice živý,ale chtěla jsem je,holt stará matka~:-D a užívám si je,do práce chodím částečně od 8M(abych nevypadla).Dřív jsem dělala úvazek 1,0+dalších 80hodin navíc ve službách-takže fakt dobrý:-)
16.9.2009 19:18:35
Asi jsem to napsala nesrozumitelně. Jak už tady někde píšu, úlevy na daních pro pracující rodiče považuju za dobrou věc, ať mají větší úlevy rodiče více dětí. Ale rozhodně se mi nelíbí, když někdo čeká, že mu stát "dorovná" peníze tak, aby díky tomu měly jeho 3 děti stejný komfort, jako sousedovic jedináček. Zkrátka životní úroveň celé rodiny závisí na rodičích a stát by měl pouze něco přispět nebo alespoň to nestěžovat.
Hanka+2holky
16.9.2009 19:17:42
Chtěla jsi děti nebo peníze od státu?
16.9.2009 19:12:58
Hanko se solidaritou souhlasím, ale zaujalo mě, že nemají mateřskou a chodí stále do práce...já jsem se nikdy tak nenadřela v práci jako na mateřské~t~.
Hanka+2holky
16.9.2009 19:11:11
Někteří by dali za děti cokoliv,kolik trápení si musí užít,začneme-li teda všechno přepočítávat na peníze-tak taky kolik je to stojí a nic......
Svoje děti mám,protože jsem je chtěla,počítám,že je budu živit a nečekám na stát.Jo,mám štěstí,máme práci,ale politika-ty máš tolik dětí,tak se budeš mít,ty nic-tak smůla-dost hrozný ne?Pak začneme třeba ve zdravotnictví počítat-a taky už je vyčerpáno,tak nebude léčba-prostě systém solidarity je a hotovo.Oni zase ti bezdětní nemají mateřskou,chodí stále do práce,odvádí daně.....Všechno má svoje.
16.9.2009 19:02:14
A co takhle odpisy z daní?

Celou diskusi jsem nečetla, ale tak nějak mám dojem, že jde o trochu něco jiného. O pocit určité spravedlnosti, který chceme všichni. Tak nějak nerozumím tomu štěkání na holky s více dětmi, taky by mě namíchlo a nespravedlivé mi to přijde, když u vstupného v památkách jsou k dispozici slevy 2+1 a 2+2..přijde mi to nedomyšlené...
Petra Neomi
(IP adresa 86.49.77.94)
  • 
16.9.2009 18:57:31
A důvod?
16.9.2009 18:50:05
díky, udělala jsi mi radost. Když mi napíšeš, tak mě to určitě potěší :-)
16.9.2009 18:48:03
Opravuji se - mě vyhodili, ne mně. A to mám děti jen dvě, adoptované, takže jsem byla doma jen rok, mám školu, dvacetiletou praxi a mluvím anglicky i německy a předtím jsem byla v té firmě 6 let, dokonce ve vedení. Pak jsme ovšem skoro rok hledala místo, protože mám dost specializovanou profesi. Myslím, že výjimky jako Ty potvrzují pravidlo, ale že to rozhodně není typické :-)
16.9.2009 18:31:58
Jano Budilko, tak ke skolstvi, nikdo nezene nikoho treba na vejsku, ze. A ze je skolni dochazka nejakou dobu povinna , to je jen dobre.
Zensky, co blbnete, jak mate spocitany, ze vse, co dostanete na dite, je ani desetina toho, co to stoji?
A zrovna vstupy? Nas pamatky neberou, radsi jedeme cela rodina na brusle nebo kolo. Mozna bych mohla chtit kolo pro druhe a treti dite zdarma? kdyz si to nevyberu na vstupech:)))
[<<Předchozích 490] Příspěvky 491500 z 648 [Dalších 148 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.