| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Klub pro rodiny s více než dvěma dětmi. Co vy na to?

[<<Předchozích 540] Příspěvky 541550 z 648 [Dalších 98 >>]
16.9.2009 15:18:04
Jano Budilko, ale nikdo te nenutil mit tri deti. A ze ta decka budou jednou platit duchod bezdetnym? no jo, ale proboha, spousta lidi deti ani mit nemuze. Ale tvoje deti studuji, take vyuzivaji system. Tak podle me sice jednou vice prinesou, ale ted Vas je vic, kdo vyuziva system: zdravotnictvi, skolstvi atd.
Ad duchod, my zadny mit nebudeme ( od statu.). A myslim, ze spousta lidi ma na to, platit si uz ted treba penzijko, proste se na necem uskromnit.
brzobohatka
16.9.2009 15:14:21
už jsem to tu jednou smolila-ale je to fuč. mno-zachování generace tomu rozumím. ale nemyslím, že tvoje děti v dospělosti budou doplácet na bezdětné. přece-ty jsi na mateřské-bezdětní pracujou, ty jsi s malým na nemocenské-bezdětní pracujou, tvoje děti jdou studovat-bezdětní pořád pracujou a platí daně. nevím, asi bych to vážně nepřepočítávala. stejně asi dopadneme tak, že na důchod se každý bude muset zabespečit sám.
&
16.9.2009 15:04:24
Tak holt prijdou holky Mohamedovic a tu populaci doplni..
Petra Neomi
(IP adresa 86.49.77.94)
  • 
16.9.2009 15:04:18
Ale spouta lidí tři děti prostě nechce... Osobně jsem nebyla na dovolené možná 10 let, ale abych měla víc než jedno dítě, museli by mě inseminoat a pak držet svázanou :)) Myslím, že je spusta ženských, které to prostě "nechytne" :)
Tvoje horší já
16.9.2009 15:00:38
Na stát kašlu. Ale štve mě, že kvůli státu budou jednou moje děti platit na ty, kteří děti neměli.
Kvůli zachování generace, určitě! Rozhodně ano.
Tvoje horší já
16.9.2009 14:58:41
Vidíš. A my jsme oba taky VŠ, máme ty tři děti a myslíme si, že tvůj způsob uvažování je chybný. Člověk si musí stanovit priority. Pokud je prioritou mít děti, porodím je, dokud na to mám věk a zdraví. Třeba budeme žít nějakou dobu skromně, ale časem se to spraví.
Pokud je prioritou dům a dovolená, holt budu mít míň dětí. Ale právě to mi připadá zvhlé.
16.9.2009 14:57:14
A další důvod v menším počtu dětí vidím ve velikosti bytů. Většina mých kamarádek by ráda měla třetí dítě, ale shodujeme se v tom, že 10 - 12 m2 není zrovna úžasná velikost pokoje pro třei děti. Takže smůla. Větší počet dětí mají ti, kteří do toho jdou i přes takové podmínky.
&
16.9.2009 14:55:44
Jano, ja pravdopdobne ne zadnyho danovyho polatnika nevychovavam, ale to je jina historka..
Ale ty fakt mas deti kvuli statu a zachovani generace?
Tvoje horší já
16.9.2009 14:55:05
Prosím tě, a co za ně platíš? Konkrétně?
Inka
(IP adresa 193.179.78.38)
  • 
16.9.2009 14:54:11
Přesně tak, každý by měl mít tolik dětí, kolik je schopen uživit a ne očekávat, že je bude dotovat stát.
[<<Předchozích 540] Příspěvky 541550 z 648 [Dalších 98 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.