16.9.2009 12:18:29
Tohle je teda blbý,s tím souhlasím.
|
16.9.2009 12:16:45
To si děláš srandu, ne? Ty vážně čekáš, že rodina se třemi dětmi jim dopřeje tolik jako rodiče jedináčkovi? Tak to by ti spíš měl stát přispět na nějaký kurs reálného vidění, omlouvám se za hrubost. Jak už tu někdo psal, nikdo nás nenutí mít víc dětí, je to jenom naše věc, jaký máme priority.
|
Róza - 05,08 |
16.9.2009 12:10:11
Započítává se pouze šest let????
Tak tohle mi spíš přijde diskriminační vůči rodinám (matkám) s více dětmi, než to co uvádí autorka článku. |
brzobohatka |
16.9.2009 11:27:02
asi tak, zhrnula jsi to jasně. Na co si to vlastně autorka stěžuje?Že si pořídila hodně dětí? Myslím, že nás sociální systém je zatím štědrý dost...
|
adelaide k. |
16.9.2009 11:18:43
...celý ten článek mi připadá dost na hlavu. Asi jsem natvrdlá, ale nedochází mi pointa. Jde o příspěvky od státu na návštěvy muzeí a aquaparků?
První tři body mi připadají úplně mimo. -zorganizovat včasný příchod do školy, nebo školky může být problém i při dvou dětech (stačí aby jedno bylo nemocné a druhé se polilo kakaem těsně před odchodem) a pokud je rodič dostatečný chaotik, tak to může být 3x týdně i s jedináčkem. -no, těhotnou rozbrečí ledacos, ale to by člověk nesměl vystrčit nos aby nenarazil na blba a nemusí při tom být těhotný. -autosedačky jsou jednoznačná bezpečnostní nutnost (i když o jejich "zákonnosti" můžeme diskutovat). Mmch, slyšela autorka někdy něco o statistice, ze které jasně vyplývá, že právě ty cesty po městě a v okolí v malých rychlostech, bývají ty, kde děti nejčastěji přicházejí k úrazu? Jako jo, společnost a instituce všeobecně, jsou většinou nastavené maximálně na model 2+2, takže třeba může být problém sehnat dost velký stůl v restauraci a podobně. Ale jestli budu mít na prohlídku zámku pro 5 lidí, nebo mě zrujnuje nákup 3 autosedaček je přece můj osobní problém, do kterého státu nic není. |
brzobohatka |
16.9.2009 11:18:38
a o k otázce imigrantů jsem se vyjadřovala výše s Kočajdou
|
brzobohatka |
16.9.2009 11:12:51
proč by měl mít stát zájem na tom, abychom byli přemnožení???dříve bylo více dětí, ale také umíraly na běžné nemoci...z osmi dětí se dospělosti dožily třeba jen tři.
|
Petra Neomi | (IP adresa 86.49.77.94) |
• |
16.9.2009 11:11:07
Kdy dříve bylo běžné, by rodině měla šest dětí? Ani na začátku minulého století to běžné nebylo, rozhodně ne ve městech a v rodinách s určitou životní úrovní. V dobách, kdy to bylo běžné, byla zas velká dětská úmrtnost. Imho je to celé zbytečná hysterie, až na ty důchody.
|
& |
16.9.2009 11:03:10
Kod je stat? Statu je to putna. Dalsi otazka, je spatne nebo dobre, ze tu v Evrope bude vic muslimu nez krestanu a ateistu
|
Lucie+3 |
16.9.2009 10:59:42
A ano, ještě musím zmínit autosedačky....nad tím mi tady zůstává rozum stát...bez sedačky bych snad ani dítě do auta nevzala. Je mi jedno, jestli jedu na dálnici, nebo jen pár metrů ke škole, kolem baráku atp.,vždy připoutám děti i sebe, vždyť důsledek by mohl být tragický!!! Tady jde o život a zdraví, tady se autorka zřejmě dost sekla....
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.