| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Klub pro rodiny s více než dvěma dětmi. Co vy na to?

[<<Předchozích 80] Příspěvky 8190 z 648 [Dalších 558 >>]
Levandulka+3
18.9.2009 9:48:57
Prvního syna jsem měla ve 24, zbýval mi rok školy (pak jsem o něco prodlužovala, jen jsem psala DP a dělala pár zkoušek a státnice), manžel udělal poslední státnici 2 týdny před porodem, pak hned začal pracovat. Já jsem akorát zatím pořádně nikde nepracovala, jen učila na živnosťák a minulý rok jedne den v týdnu na gymplu.
Levandulka+3
18.9.2009 9:46:02
Jo, mám fildu, manžel medinu. Jsme rychlíci~t~!
18.9.2009 9:39:34
Tak s tím naprosto souhlasím. Povinné autosedačky v autě jsou jen správně. Máme dvě děti a plánujeme třetí.
Tento problém by se dal taktéž odstranit, např. zvýhodněním rodinných aut pro vícečlenné rodiny, samozřejmě dostatečně ošetřeno proti zneužití.
18.9.2009 9:28:35
Luccko a ty mas vejsku?
Pises, ze Vam je ke 30. A mate treti dite na ceste?
tak ja jen premyslim, jak jsi to stihla a v kolika zacala a do kdy studovala?
Levandulka+3
18.9.2009 9:25:40
Tak to jo. Určitě je v tomto mezi vysokoškoláky a středoškoláky rozdíl (čímž nijak nechci vysokoškoláky vyvyšovat, to vůbec ne, naopak mi někteří se svými ambicemi přijdou dost "mimo")~d~...
linda
(IP adresa 94.218.64.222)
  • 
18.9.2009 9:21:55
ale to je samozrejme jina diskuze a neni treba to tu rozvadet
linda
(IP adresa 94.218.64.222)
  • 
18.9.2009 9:20:57
no nas syn sel do skolky v 16ti mesicich a prestoze jsme si delali starosti, jak to zvladne, bylo to pro nej to nejlepsi, co jsme mohli udelat. strasne moc mu to prineslo a kolikrat nechce jit ani domu, dokud jsou tam jeste deti.
pravda ale je, ze v nemecku to funguje jinak s navykanim na skolku. podle toho, jake dite je, ma dva az tri tydny na zvyknuti, pricemz jeden rodic chodi a zustava s nim tak dlouho, dokud je to nutne.
takze ja jsem pro skolku, ale samozrejme kazde dite je jine, kazde to zvlada jinak a poterbuje neco jineho.
18.9.2009 9:18:42
Lucie,
možná tím to bude, z naší třídy šlo na VŠ pár lidí a pokud si dobře pamatuju, žádný extra "kariéristický" obor to nebyl. Z gymplu to nejspíš bude jiné, než z odborné SŠ.
Levandulka+3
18.9.2009 9:09:57
Monty a co tak ti spolužáci dělají (jako co vystudovali, jakou mají práci apod..)? Asi jsme fakt byli divná třída~a~. Většina pak studovala VŠE zahr. obchod, medinu, práva.., doteď všichni budovali kariéru (v Praze, Paříži, Bruselu, Lucembursku...)....Tak asi fakt divný vzorek~d~...
18.9.2009 8:52:35
Lucie,
ale to nic neznamená, u nás to zase bylo a je tak, že z celé třídy nemá děti jedna jediná holka. Bylo mi 28, když se mi narodil syn a byla jsem ze spolužaček jedna z "posledních".
[<<Předchozích 80] Příspěvky 8190 z 648 [Dalších 558 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.