| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Avokádová pasta

Avokádo je úplný zázrak co se týká obsahu vitamínů (A, B1, B2, B6, C a E) a dalších důležitých látek: proteiny, železo, vápník, fosfor a draslík. Také obsahuje hodně lecitinu, který snižuje hladinu cholesterolu a zlepšuje paměť.
Avokádová pasta
Suroviny:2 zralá avokáda • 2 - 3 stroužky česneku • 1 limetka • 2 lžíce zakysané smetany • sůl • bílý pepř
Postup:Zralé avokádo rozřízneme a vyjmeme pecku. Vydlabeme ze slupky a v misce rozmačkáme vidličkou na pastu. Přidáme sůl, pepř, prolisovaný česnek a šťávu z limety (vše podle chuti) a zjemníme zakysankou. Podáváme k tortilla chips, nachos nebo mažeme na pečivo (ciabattu, bagetu a pod.).
Vložil:

*Simča, dcery *1988 a 1997

Errin a její rodina
Datum:15.4.2010 23:58:39
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.