| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Dušené kedlubny

Kedlubnové zelí podle prababičky z Ostravy.
Suroviny:4 kedlubny • 1/8 másla • 1 dcl vody • sůl • pepř • muškátový oříšek • 2 kávové lžíčky hladké mouky
Postup:Do rozpuštěného másla přidáme nastrouhané kedlubny, osmahneme, podlijeme vodou, přidáme koření a necháme zvolna dusit. Když je zelí měkké, připavíme si jíšku, kterou kedlubny zahusríme.
Vložil:

*Bajbojka

Lövovi z Prahy
Datum:6.4.2011 16:08:10
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.