Suroviny: | Sojove platky nabobtnale ve vyvaru nebo bujonu • Tvrdy syr (gouda,emental,eidam,niva...podle chuti) • Sunka, nebo sunkovy salam • Sul,pepr • Horcice • Strouhanka,vajicko,hl.mouka( na trojobal) • olej na smazeni |
---|---|
Postup: | V prvni rade nechame sojove platky nabobtnat asi 15 minut v rozpustene bujonove kostce horkou vodou, nasledovne vodu z platku vymackame a podelne rozrizneme, tak abychom meli plochu vrsek a spodek, jako kdyz chcete plnit kureci prsa. Kazdou stranu platku posolime opeprime a mazneme horcici. A klademe kostku sunky kosticku syra asi 5 vrstvicek( zalezi tedy na tloustce,musi nam jit oba platky spojit dohromady)Dale priklopime a tradicne obalujeme v trojobalu a smazime ve fritaku nebo na panvi v rozpalenem oleji...priloha dle uvahy kase, brambory nekdy si davam i ryzi nebo jen na bagetku samotne. |
Vložil: | Babell |
Datum: | 30.6.2011 11:20:33 |
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.