Suroviny: | 200 g čokolády 70% • 125 ml smetany ke šlehání • 50 g másla • 1 lžíce třešňovice či meruňkovice • ovoce (nektarinka, hroznové víno, ostružiny, banán, švestky, kiwi, ananas, jahody, kanadské borůvky a pod.) |
---|---|
Postup: | Čokoládu rozpustitíme ve vodní lázni, přidáme máslo a šlehačku, promícháme do krémovité konzistence. Přidáme alkohol, promícháme a dáme na ohřívanou nádobu na stůl. Ovoce doporučuji předem nachystat - vypeckovat, nakrájet na sousta atd. Ovoce napichujeme na vhodná napichovátka, namáčíme v čokoládě a při cestě do úst podložíme sušenkou. |
Vložil: | Simča, dcery *1988 a 1997 Errin a její rodina |
Datum: | 23.11.2012 11:02:22 |
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.