Suroviny: | 500g listového těsta500g moravských klobásvejce na potřenísůl, kmín |
---|---|
Postup: | Těsto vyválíme na cca 3mm silný plát, radýlkem nakrájíme na čtverce asi 8×8cm, na každý plát položíme půlku rozpůlené klobásy našikmo a protilehlé cípy spojíme k sobě. Dáme na plech a potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme solí a kmínem.Pečeme ve vyhřáté troubě dozlatova. TIPY:> Vnitřek těsta můžeme potřít hořčicí> 5min před dopečením potřít směsí z bílku a 1 lžičky smetany a posypat orestovanou cibulkou. |
Vložil: | Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14 Novákovic rodinka |
Datum: | 28.9.2008 20:03:50 |
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.