| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Národní centrum pro rodinu

Popis:Národní centrum pro rodinu je nestátní neziskovou organizací (NGO), jejímž cílem je monitorovat společenské podmínky, které se vztahují k rodině, podporovat a iniciovat prorodinné aktivity v naší zemi.
Bližší informace:Národní centrum pro rodinu je nestátní neziskovou organizací (NGO), jejímž cílem je monitorovat společenské podmínky, které se vztahují k rodině, podporovat a iniciovat prorodinné aktivity v naší zemi. Bylo založeno v r. 1996 Českou biskupskou konferencí a jeho činnost respektuje zorný úhel pohledu katolické církve. V rámci své činnosti je též koordinačním a informačním centrem pro diecézní a regionální centra pro rodinu. Jeho ředitel, nyní PhDr. Josef Zeman, CSc., je jmenován a odvoláván Českou biskupskou konferencí, která též každoročně schvaluje účetní uzávěrku organizace. Personální kapacita centra je nyní 3,5 pracovního úvazku. Podstatnou součástí práce centra je orientace v zahraničních prorodinných aktivitách a v prostředí, které ve vztahu k rodině v jednotlivých státech existuje. Navazuje kontakty se zahraničními institucemi, které se zabývají problematikou rodiny a úzce spolupracuje především s Institutem pro manželství a rodinu ve Vídni a se Sociálním institutem KAB v bavorském Strahlfeldu.
WWW:http://www.rodiny.cz/

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.