| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Rodinné centrum Chloumek

Popis:cílem RC je se setkávat a spolupracovat při výchově dětí, kladně působit na jejich sociální chování a vztahy, posilovat úlohu rodičovské výchovy, obohatit děti o nové zkušenosti, znalosti a dovednosti, a také uspokojovat rozmanité potřeby dospělých
Bližší informace:RC vzniklo z aktivit maminek s dětmi, bydlících na Mělníku-Chloumku, které chtějí smysluplně vyplnit čas svůj i svých dětí. Základní myšlenkou je sdružovat rodiny s dětmi, společně vytvořit přátelskou atmosféru a podnětné prostředí pro rozličné aktivity dětí a jejich rodičů, ale nejen pro ně. Centrum by mělo sloužit všem občanům, především z Chloumku, kteří mají omezené možnosti společenského, kulturního a sportovního vyžití vzhledem k větší docházkové vzdálenosti do zařízení k tomu určených v městě Mělníku. Rodiny s dětmi se schází několikrát týdně v herně, kde se kromě volné zábavy konají také zájmové kroužky (v r.2005 zpívání a výtvarná činnost pro předškoláky, cvičení pro nejmenší, flétna pro nižší stupeň ZŠ), ale také při jednorázových akcích (diskotéka, karneval, pálení čarodějnic, den dětí, drakiáda, Mikuláš, atp.) Vybavená herna - houpačky, klouzačka, ping-pongový stůl... Kuchyňka. Pro dospělé - aerobic, jóga, kurzy cizích jazyků. Možnost uspořádání dětské oslavy, popř. jiné společenské akce, v prostorách RC.
WWW:http://www.rcchloumek.cz
E-mail:rcchloumek@trionet.cz

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.