| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Magdalena Podaná - človíček

Popis:spoustu zajímavých informací týkajících se péče o děti, využití volného času a zdravého životního stylu - laktační poradkyně, porodní dula,
Bližší informace:Každou středu od 18h Vás zvu do MC Motýlek v Týnci nad Sázavou. Na těchto setkáních se protáhneme a zacvičíme, povíme si co Vás během těhotenstvý čeká a jak se připravit na porod. Budu Vás informovat i o alternativních metodách využívaných při porodu, připravíme se na kojení, mohu vás namasírovat a nabídnout Vám přírodní českou kosmetiku k péči o sebe i miminko, mohu Vás naučit vázat šátek na nošení miminka a další praktické věci spojené s těhotenstvím, porodem a péčí o miminko. Přeji Vám krásné těhotenstvý, snadný porod a zdavé miminko! Magdalena Podaná ps:těhotenská setkání probíhají také v Praze v kavárně NA HOUPACÍM KONI v ulici Na Bělidle u metra Anděl každý pátek od 13hod. Prodej a ukázka vázání šátků vatanai na nošení dětí, houpací sítě a křesílka, plavání kojenců i u Vás doma ve vaně :-)
WWW:http://clovicek.wz.cz/index.htm
E-mail:clovicek_vatanai@volny.cz

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.