| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Rodinná dovolena v Chorvatsku

Popis:Skutečný specialista na Chorvatsko. Již 5 let jsme neměnili ceny. Veškeré lokality-apartmány, hotely a kempy. Automapa Chorvatska s novou dálnici zdarma. Každý klient dostane telef. spojení na apartmán nebo hotel aby měl jistotu že se o něm ví.
Bližší informace:Chorvatsko-apartmany, hotely,kemp. Dalmacie: Rabac ( Istra ), Ostrov PAG ( Potočnica, Mandre ), ostrov , KORČULA ( Prižba, Prigradica, Brna, Grščica, Lumbarda, Zavalatica, VELI DRVENIK, PAŠMAN, VRGADA, HVAR ( Milna ), MLJET ( Sobra ). Bibinje, Biograd na moru, Pakoštane, Rogoznica, Ražanj, Trogir, Omiš, Baška Voda, Živogosče, PELJEŠAC ( Orebič, Postup, Trpanj, Viganj, ...Adrenalinové sporty, rybaření,rafting, climbing, big game fishing, paintball, canyoning, canoe kayak, horseback riding, mountain bike, falcon centre, robynzonska a agro dovolená v samostatných domech na samotě... Naše C.K. je schopná organizovat pro Vaše dětí, skupiny, kolektivy školy v přírodě v ČR a Chorvatsku a různé další akce spojené s tím. Cestovní kancelář Dalmacijatour - Vaše spolehlivá a levná dovolená v Chorvatsku. PŘIJĎTE K NÁM DO RODINNÉ FIRMY OCHUTNAT DOMÁCÍ CHORVATSKOU TRAVARICI A SLIVOVICI A ZAŽIJETE OPRAVDOVOU CHORVATSKOU POHOSTINNOST. JSME TADY 7 DNÍ V TÝDNU JENOM PRO VÁS.
WWW:http://www.dalmacijatour.cz
E-mail:info@dalmacijatour.cz

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.