| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Kopretina - centrum pro rodiče s dětmi, 592 33 Radešínská Svartka 11

Popis:Kopretina – centrum pro rodiče s dětmi je jedním ze zařízení Oblastní charity Žďár nad Sázavou, které poskytuje služby rodičům na mateřské či rodičovské dovolené, pečující o děti předškolního a mladšího školního věku.
Bližší informace:Rodiče, kteří tráví volný čas v našem zařízení, mají možnost využívat námi poskytované služby společně a současně se svými dětmi, což je velkým přínosem pro zlepšení vztahů v rodině. V průběhu roku je zajišťována široká nabídka alternativních aktivit a programů pro rodiny z okolí Nového Města na Moravě, Bystřice nad Pernštejnem a Žďáru nad Sázavou. Poskytované služby: - poradenství (pomoc při řešení osobních a rodinných problémů, při vyhledávání odborné pomoci a komunikace s úřady) - vzdělávací kurzy, semináře, besedy - volnočasové aktivity (keramická dílna, rukodělné a výtvarné činnosti apod.) - společenské a víkendové akce pro rodiče s dětmi - zajištění péče o děti v průběhu aktivit centra
WWW:www.zdar.caritas.cz
E-mail:kopretina.radsvratka@caritas.cz

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.