| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Mateřské centrum Motýlek

Popis:Motýlek je přátelským místem pro setkávání rodin s malými >> dětmi. Také se zde setkávají těhotné ženy, nezaměstnaní, prarodiče. Centrum pořádá jednorázové akce pro veřejnost.(karneval, dětský den, pohádkový les, výlety apod.)
Bližší informace:Maminky i tatínci a prarodiče, těhotné ženy, nezaměstnaní a především děti zde nacházejí příležitosti k >> aktivnímu trávení volného času. navazují >> nová přátelství, získávají zkušenosti, nápady a podněty pro >> svoji rodinu. >> Pro děti je mateřské centrum ideálním místem pro přípravu na >> mateřskou školu. Dítě si zde zvyká na přítomnost dalších dětí, >> učí se komunikovat s vrstevníky i dalším dovednostem. >> Mateřské centrum se nachází v obci Halenkov v budově ZŠ Halenkov. >> Vchod od tělocvičny. >> Možnost zapojení pro aktivní rodiče (organizace programu a akcí, >> realizace vlastních nápadů..).
WWW:www.mcmotylek.estranky.cz
E-mail:mcmotylek@centrum.cz

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.