| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Hračky,dětské potřeby,babyprogram,bytový textil

Popis:Obchod ,ve kterém nabízíme hračky, autosedačky, postýlky,kočárky, povlečení do postýlky, povlečení s licenčními motivy do velkých postelí, chodítka, hrací deky a mnoho dalšího.
Bližší informace:V našem e-shopu nabízíme široký sortiment zboží, především pro děti. Nyní jsme sortiment rozšířili o sortiment parfémů a svítidel. Přesto všechno jsme na děti zaměření především. Najdete u nás spoustu hraček,od hraček pro nejmenší firem Lamaze, Fisher Price ,Manhattan TOY,po hračky pro větší děti od Mattela,,Simby,Lega,Kleina,Hasbra ,Epee, modely strojů a aut BRUDER,hraček s postavičkami Bořka Stavitele,mašinky Tomáše a jeho přátel,pana Bramboru. Nabízíme také spoustu hraček pro využtií k hrám na profese-dívky potěší kuchyňka Tefal,Miele,Bon Apetit,Berchet,Cheftronic,Step,chlapci zase využijí dílenské vybavení ,stroje a nářadí firem Klein,Smoby . Děti budou zažívat spoustu zábavy u her na doktory,kadeřnice,kosmetičky,uklizečky, opraváře,kuchaře atd. Pro rodiče dětí nabízíme kočárky Peg-Perego, ABC design,Hartan, Chicco, autosedačky Römer,Chicco,Perego, dále vybavení dětského pokojíku doplňky a nábytkem, postýlkami,ohrádkami,ložními soupravami od různých firem. Venkovní zábavu můžeme zajistit dětem naším zbožím od firem SMOBY a STEP2,které nabízejí řadu aktivit,domečků,prolézaček,houpaček a skluzavek k využití nejen venku. Ke sportovním aktivitám můžete svým dětem koupit koloběžky,tříkolky,šlapací traktor či kolo,nebo brusle. Specialitou je u nás novinka-elektrická vozítka zn.Peg-Pérego s pohonem 6,12 a 24 V. Pro rodiče nabízíme výběr známých parfémů a kosmetiky.
WWW:http://www.bezva-obchod.cz
E-mail:irena@yspulinek.cz

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.