| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Dětské studio Jája

Popis:Dětské studio, programy pro děti, cvičení pro maminky s dětmi, angličtina pro děti, školička bez maminek, programy bez maminek, jóga a hlídání dětí.
Bližší informace:Naše dětské studio vzniklo v roce 2003 nejprve jako kavárna s hernou. Hned na jaře následujícího roku byly otevřeny programy pro maminky s dětmi od jednoho do šesti let a díky vašemu zájmu se rok od roku rozrůstaly, až do dnešní podoby. Velmi oblíbené jsou i naše narozeninové párty s programem, letní tábory a prázdninové pobyty pro rodiny s kombinovaným programem. Naše anglická školka a dopolední školička se během několika let rozrostly natolik, že jsme je převedy do nových prostor a otevřeli nejprve první a letos už i druhou třídu s rozšířenou výukou angličtiny v počtu sedmi vyučovacích hodin týdně, z toho šest je s rodilými mluvčími. Prostory našeho studia je možno pronajmout i na pořádání seminářú, či přednášek.
WWW:http://www.dsjaja.ic.cz
E-mail:iskuhrovcova@centrum.cz

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.