| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Plaváčci s.r.o. - Pobyty pro rodiny s dětmi

Popis:CK Plaváčci Brno pořádá týdenní dovolenou pro rodiny s dětmi s výukou plavání a celodenním programem, v zimě i s výukou lyžování, která je vždy tematicky zaměřená na určitou pohádku nebo večerníček.
Bližší informace:POBYTY pro rodiče s dětmi s CK Plaváčci Brno! CK Plaváčci Brno pořádá týdenní dovolenou pro rodiny s dětmi s výukou plavání a celodenním programem, v zimě i s výukou lyžování, která je vždy tematicky zaměřená na určitou pohádku nebo večerníček. Pobyty pořádáme v krásných čistých přírodních oblastech Vysočiny (Hartmanice) nebo Jeseníků (Hotel Sněženka). Jedná se o hotely a penziony, které jsou k pobytu s dětmi uzpůsobeny a vybaveny (herna, pokoje s postýlkami, krmící židličky atd.). V každém ubytovacím zařízení je bazén vhodný k plavání rodičů s dětmi. Pro všechny rodiče a děti, kteří spolu rádi tráví volné chvíle aktivně, nabízíme celoroční sportovní vyžití: plavání kojenců, batolat a dětí předškolního věku, cvičení dětí od 3 měsíců do šesti let, cvičení pro maminky, letní intenzivní kurzy plavání, plavání doma ve vaně, pobyty pro rodiny s dětmi po celý rok s výukou plavání a celodenním programem, v zimě s výukou lyžování, letní příměstský plavací tábor, kurzy znakování pro děti Baby Signs a hlídání. www.plavacci.com, info@plavacci.com, tel. 733 195 054, 604 344 219
WWW:www.plavacci.com
E-mail:info@plavacci.com

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.