| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Rodinné centrum Smečno

Popis:Rodinné centrum Smečno je středisko rodinného typu. Můžete k nám přijet na víkend nebo na týden a to po celý rok. Strávíte u nás čas odpočinku, kdy se o Vás a o Vaše děti po všech stránkách postaráme. Naše téměř 20ti letá zkušenost a několikaměsíční dob
Bližší informace:V našem moderně vybaveném zařízení klademe důraz na pohodlný a ničím nerušený pobyt rodin s dětmi. Přihlásit se můžete nejen na pobyt a prožít relaxaci a odpočinek od denních starostí po svém, ale navíc máte možnost si vybrat z bohaté škály aktivit a programů jak pro děti, tak rodiče.Mezi ně patří i možnost se zúčastnit sobotní dopolední přednášky na vybraná témata především z oblasti výchovy dětí, která je pro ubytované zcela zdarma. Probíhá nezávisle na vašem pobytu a máte se při ní i po jejím skončení příležitost ptát našich renomovaných odborníků na vše, co vás v souvislostech s tématem zajímá. Náš tým pečovatelů a pečovatelek se mezitím postará o vaše děti a podle jejich věku jim připravuje zábavu a program.Kromě rodinných přednášek se můžete zapojit i do vlastoručního tvoření z různých materiálů.Pokud se víkendu chcete účastnit jako skupina, je jen na vás, jaký program či téma si zvolíte.
WWW:http://www.rcsmecno.cz
E-mail:rodinne.centrum@dumrodin.cz

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.