| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

DĚTSKÉ STYRODEKORACE.

Popis:Milé maminky a nejen maminky, nabízím vám ke zkrášlení, oživení a zútulnění dětských pokojíčků jakékoliv styrodekorace přesně podle vašich představ a snů vašich dětí.
Bližší informace:Styrodekorace jsou vyrobené z ručně opracovávaného extrudovaného polystyrénu - styroduru (jde o pevné desky, o tloušťce 2cm, používané ve stavebnictví nejčastěji k izolaci, které jsou ekologicky šetrné a vyznačují se vysokou pevností v tlaku, malou násakovostí, dlouhou životností... nedrolí se z nich ty známé kuličky jako z klasického polystyrénu), ručně barveného kvalitními akrylovými barvami, chráněnými vnitřním i venkovním lakem. Výhody styrodekorace jsou: + nízká cena v poměru k velikosti a v porovnání s takto velkými dekoracemi z jiných materiálů + mnohem větší bezpečnost vzhledem k lehkosti materiálu (pokud by děti dekoraci ze zdi nečekaně strhly, shodily nebo sama spadla + mnohem větší atraktivnost a výraznost dekorace díky plastičnosti a možnosti 3D + originalita každé dekorace v jejím barevném provedení vzhledem k ručnímu malování a možnosti vašeho výběru barev + jednoduché připevnění na zeď s možností několika variant i bez vrtačky a mužské ruky :o) a s možností přemísťování
WWW:https://picasaweb.google.com/103218102590913103130?feat=email
E-mail:kumbalek.snu@gmail.com

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.