| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Cosmetica Natura

Popis:100% přírodní kosmetika ARGITAL z Itálie se zeleným jílem a s léčivými rostlinami (Demeter). Proti stárnutí pleti, na formování postavy, proti celulitidě, na akné, dermatitidu.. Hypoalergenní BIO kosmetika pro miminka. Kvalitní BIO kosmetika z Francie.
Bližší informace:Nabízíme výhradně kvalitní certifikovanou přírodní kosmetiku bez konzervantů, syntetických složek (vůní, barviv..), minerálních olejů, GMO, pěnidel a fluoridů. ARGITAL: čistě přírodní a BIO kosmetika ze zeleného jílu, jehož léčivé účinky využívali lidé odedávna, a z biodynamicky pěstovaných léčivých rostlin s certifikací Demeter. Zdravá péče o celé tělo. Hypoalergenní a ochraňující BIO kosmetika pro miminka. Douces Angevines: ručně vyráběné, vysoce koncentrované a dynamizované BIO kosmetické fluidy na obličej, tělo a vlasy pro krásu pleti a pohodu smyslů. Jemňoučká a uklidňující 100% BIO kosmetika pro miminka a malé děti. OMOYÉ: mimořádně kvalitní francouzská BIO kosmetika s vůní divokých afrických rostlin podle starodávné jihoafrické receptury. Má výjimečné schopnosti regenerovat a omlazovat pleť. Působí na bioenergetická centra těla. Cigale BIO: Kvalitní čistě přírodní a BIO mýdla a sprchové gely navazují na tradici francouzských mistrů výroby klasického marseillského mýdla.
WWW:www.cosmeticanatura.cz
E-mail:info@cosmeticanatura.cz

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.