| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Tvoříte, vyrábíte?

Popis:Tvoříte a vyrábíte originální rukodělné výrobky, či vyrábíte malosériově. Pak je můžete zdarma nabízet v naší internetové galerii www.simira.cz. Zřízení a prezentace výrobků je zdarma, platí se až po uskutečněném prodeji 8% z hodnoty prodaného zboží.
Bližší informace:Simira je internetová galerie, kde si zákazník může vybírat z mnoha originálních, kvalitně zpracovaných výrobků. Právě pestrost nabídky, kvalitní zpracování, limitované série nebo jediný kousek je to, co dává jedinečnost výrobkům na Simiře. Přes 940 tvůrců nabízí nyní u nás více než 12 tis. výrobků. A je opravdu z čeho vybírat. Šperky, kabelky, sukně, dekorativní předměty do domácností a na chalupy, dekorativní předměty na zahrady, obrazy, autorské fotografie. To všechno na jednom místě, přehledně členěné. A pokud má nakupující zájem, může využívat i komunitní funkce a účastnit se tak diskuzí, psát blogy, hodnotit nabízené výrobky, psát komentáře, vytvářet vlastní výběr výrobků na hlavní stranu Simiry. Zajímavostí na našem webu je sekce Fotoslužby – zákazník si může vybrat ve své lokalitě fotografa a dohodnout se s ním na realizaci. Přidejte se k nám!
WWW:http://www.simira.cz/
E-mail:info@simira.cz

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.