3.8.2011 13:08:21 Markéta s párkem
Re: rozšíření dotazu
Ježííííši, slepicím, taková škoda.
Nechceš mi to posílat? Akorát voni lidi remcaj, že se hlava špatně stahuje.
Normálně to jenom povaříme. Když to povaříš se zeleninou, můžeš to mít jako polévku (vývar). Ale nám jde hlavně o ty hlavy. Jíme tvářičky - úžasně měkký masíčko.
Jazyk - jemnější než vepřovej, ani se nemusí stahovat.
A delikatesa na závěr - mozeček.
Je mi jasný, že po tomhle líčení budu pro některé téměř Dr. Lector.
Ideální je vařit v papiňáku, protože tam kosti pěkně změknou. Lebka se snadno rozloupne prstama a člověk se krásně dostane k mozečku. Při normálním vaření si musím pomáhat nožem.
Odpovědět